‘La pell freda’ es projectarà aquest dijous a La Sala
Cultura | 12 de març de 2018

REDACCIÓ
De la mà del Cicle Gaudí de cinema de producció catalana aterra aquest dijous al teatre municipal La Sala el film ‘La pell freda’, basat en l’adaptació de la novel·la homònima d’Albert Sánchez-Piñol. Es tracta d’una història fantàstica en la qual dos homes es defensen, enmig d’una illa perduda enmig de l’oceà, d’unes estranyes criatures marines.

Xavier Gens dirigeix aquest llargmetratge, amb els intèrprets David Oakes, Ray Stevenson i Aura Garrido. La pel·lícula, titulada originàriament ‘Cold skin’, es projectarà en versió original subtitulada en català a les 21 hores a La Sala. El preu de les entrades és de 4,50 euros, de 3 euros per a les persones amb Carnet Jove i els membres del Club Vanguardia tenen un 2x1.

Per participar en el sorteig de dues entrades dobles, només has de seguir-nos i compartir la notícia per Facebook o Twitter. Les entrades s’hauran de recollir nominalment a la taquilla de La Sala abans de l’inici de la projecció. El concurs es tancarà el 13 de febrer a les 18 hores i es comunicarà directament a la persona guanyadora i a les xarxes socials.
Fotograma de la pel·lícula, titulada originàriament 'Cold skin'.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Rubí Forma posa en marxa noves accions formatives per a ocupats
Instal·len una pantalla informativa al teatre La Sala
Sortida cultural del GCMR a la vil·la romana dels Munts, a Altafulla
L'Aplec Sardanista celebra els 20 anys amb les millors cobles de Catalunya
Louisa Raluy: “La meva germana i jo som les úniques directores de circ d’Europa”
Una quinzena d’activitats per gaudir de la tercera Setmana de la Gent Gran