‘La pell freda’ es projectarà aquest dijous a La Sala
Cultura | 12 de març de 2018

REDACCIÓ
De la mà del Cicle Gaudí de cinema de producció catalana aterra aquest dijous al teatre municipal La Sala el film ‘La pell freda’, basat en l’adaptació de la novel·la homònima d’Albert Sánchez-Piñol. Es tracta d’una història fantàstica en la qual dos homes es defensen, enmig d’una illa perduda enmig de l’oceà, d’unes estranyes criatures marines.

Xavier Gens dirigeix aquest llargmetratge, amb els intèrprets David Oakes, Ray Stevenson i Aura Garrido. La pel·lícula, titulada originàriament ‘Cold skin’, es projectarà en versió original subtitulada en català a les 21 hores a La Sala. El preu de les entrades és de 4,50 euros, de 3 euros per a les persones amb Carnet Jove i els membres del Club Vanguardia tenen un 2x1.

Per participar en el sorteig de dues entrades dobles, només has de seguir-nos i compartir la notícia per Facebook o Twitter. Les entrades s’hauran de recollir nominalment a la taquilla de La Sala abans de l’inici de la projecció. El concurs es tancarà el 13 de febrer a les 18 hores i es comunicarà directament a la persona guanyadora i a les xarxes socials.
Fotograma de la pel·lícula, titulada originàriament 'Cold skin'.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Limitacions per aparcar per Sant Joan i Festa Major
C’s demana un servei de bus gratuït durant les obres al CAP Anton de Borja
Pablo Cerrato guanya el 19è Premi de recerca Miquel Segura amb un treball sobre física quàntica
El Centre d’Atenció Primària Anton Borja tancarà per obres de millora a l’estiu
Festa a la plaça Pearson pels 40 anys del Bòdum
Una cercavila d’època commemorarà els 100 anys de l’arribada del tren