‘La pell freda’ es projectarà aquest dijous a La Sala
Cultura | 12 de març de 2018

REDACCIÓ
De la mà del Cicle Gaudí de cinema de producció catalana aterra aquest dijous al teatre municipal La Sala el film ‘La pell freda’, basat en l’adaptació de la novel·la homònima d’Albert Sánchez-Piñol. Es tracta d’una història fantàstica en la qual dos homes es defensen, enmig d’una illa perduda enmig de l’oceà, d’unes estranyes criatures marines.

Xavier Gens dirigeix aquest llargmetratge, amb els intèrprets David Oakes, Ray Stevenson i Aura Garrido. La pel·lícula, titulada originàriament ‘Cold skin’, es projectarà en versió original subtitulada en català a les 21 hores a La Sala. El preu de les entrades és de 4,50 euros, de 3 euros per a les persones amb Carnet Jove i els membres del Club Vanguardia tenen un 2x1.

Per participar en el sorteig de dues entrades dobles, només has de seguir-nos i compartir la notícia per Facebook o Twitter. Les entrades s’hauran de recollir nominalment a la taquilla de La Sala abans de l’inici de la projecció. El concurs es tancarà el 13 de febrer a les 18 hores i es comunicarà directament a la persona guanyadora i a les xarxes socials.
Fotograma de la pel·lícula, titulada originàriament 'Cold skin'.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Veïns del camí de les Martines, desesperats per la falta de manteniment del carrer
En Comú Podem Rubí, la proposta dels comuns com a nom de la candidatura
Un grup de manifestants interrompen l’acte de celebració de la Constitució
El mag Selvin omplirà de màgiques sorpreses el Mercat Municipal aquest dissabte
El rubinenc Aleix Bueno, 4t al Campionat de Catalunya de kàrting júnior
Alta participació en la commemoració del Dia de les Persones amb Diversitat Funcional