Marta García guanya les entrades pel Barça-Madrid de Comerç Rubí
Actualitat | 20 de març de 2018

REDACCIÓ
La rubinenca Marta García García ha estat la guanyadora del sorteig de dues entrades per veure el clàssic Barça-Madrid del pròxim 5 de maig. El sorteig correspon a la campanya engegada per l’associació Comerç Rubí coincidint amb el Dia del Pare. El sorteig va tenir lloc divendres passat a la tarda a la plaça Pere Esmendia.

L’afortunada guanyadora, il·lusionada amb el premi, va explicar que havia omplert diverses butlletes i que les havia dipositat en diferents botigues per participar en el sorteig, ja que és clienta habitual del comerç local. A més, li agrada el futbol i és molt culé.

La propera campanya de Comerç Rubí serà pel Dia de la mare, on el guanyador o guanyadora rebrà un val de 500 euros per gastar en els comerços locals.

Les campanyes han rebut algunes crítiques per part de partits locals i alguns ciutadans que les consideren ‘sexistes’. L’entitat ha dit que els premis responen a una qüestió de dates: el Barça-Madrid és el 5 de maig, motiu pel qual no s’hauria pogut fer pel Dia de la mare, que és el 6 de maig. Comerç Rubí també afegeix que “el premi de les entrades el podia guanyar un home o una dona, com també el regal del val de 500 euros”.
La guanyadora de les entrades, amb el president de Comerç Rubí, Miquel Ortuño.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Veïns de Rubí i curiositats locals
Ensurt pel despreniment de part d'un ampit d'una finestra al carrer Plana Can Bertran
Rubí Forma ofereix més de 6.000 hores de formació per afavorir la inserció laboral en àrees prioritàries
Protestes dels treballadors d’Abelló Linde contra un pla de reestructuració que preveu nous acomiadaments
La nefasta gestió municipal de l’habitatge a Rubí. Un exemple concret
Sobre la retirada del POUM