Pel PDeCAT, la reforma del parc de Ca n’Oriol “trenca l’essència agrícola i natural”
Política | 12 d'abril de 2018

MARTA CABRERA
La reforma del parc de Ca n’Oriol presentada fa uns dies per l’equip de govern no agrada als responsables del Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT), que la troben massa artificial.

Pel portaveu de la formació, Víctor Puig, la proposta “és excessivament artificial i d’urbanització” i “trenca l’essència agrícola i natural del parc”. El regidor considera que per fer parcs urbans ja hi ha altres espais i que cal preservar el parc de Ca n’Oriol. A més, afirma que els precedents del parc de La Serreta o el parc del Rivo Rubeo no són encoratjadors i no vol que “es destrossi el parc”.

A més, el líder del PDeCAT ha estat molt crític amb el govern, a qui ha acusat de “cacic” per “prendre la decisió d’esquena a la ciutadania i als grups polítics del Ple”.

Puig insisteix que “les antigues formes de fer política han quedat caducades i cal aprofitar les noves tecnologies perquè la gent participi”, deixant de banda “processos participatius en els quals la decisió ja està presa abans que comencin”. De fet, ha explicat que el PDeCAT ha fet una enquesta a través de les xarxes amb la participació d’un centenar de persones, la majoria de les quals estan en desacord amb el model presentat per l’Ajuntament.


ERC ha fet “el préssec”
Víctor Puig també ha estat crític amb ERC, que amb la seva abstenció va permetre tirar endavant la modificació de crèdit que fa possible la reforma i que després ha criticat el projecte del govern: “No es poden donar xecs en blanc i després criticar, haver-ho pensat abans, han fet el préssec i al final ens ho menjarem tots. La culpa serà del govern, però també de les altres forces, del color que siguin, que ho han permès”.
Puig, durant la roda de premsa. / Cedida
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
“El carrer Puigmal s’enfonsa davant la passivitat de l’Ajuntament”
Un centenar de manifestants es concentren a Rubí per reclamar una millora de l’atenció al sistema sanitari públic
El Moviment per unes pensions dignes reconeix alguns avanços, però no desistirà en les seves reivindicacions
L’escola bressol L’Ixent compleix 50 anys
L’escriptora Gracia Pérez presenta ‘El tapiz de un tiempo’ en un emotiu acte a la Biblioteca
Rafa Gascón exposa una escultura a Valldoreix