Els dos equips de bàsquet de l’Horitzó, subcampions de Catalunya
Esports | 13 d'abril de 2018

REDACCIÓ
Els dos equips de bàsquet adaptat per a discapacitats intel·lectuals del CE Horitzó van obtenir bons resultats en la seva participació en el Campionat de Catalunya, que es va disputar el 8 d’abril al pavelló Les Comes d’Igualada, aconseguint ser subcampions.

L’equip A, segon classificat del grup 4
El primer equip del club va obrir la matinal a les 10.30 hores davant del temible Lluïsos de Gràcia C, un equip molt jove i ràpid contra el qual l’Horitzó ja havia perdut en lliga aquesta temporada. En aquesta ocasió, els vallesans es van imposar després de dos temps afegits per un resultat final de 28-25. En el segon partit, davant del Sese B, un equip farcit de jugadors de Lliga Preferent, que no hauria d’haver estat en aquest grup, els jugadors d’Enric Planas van caure derrotats per 16-29. I ja en la jornada de tarda, amb el segon lloc en joc, l’equip va donar la seva millor versió guanyant clarament el Fènix per 15-8. En definitiva, un segon lloc amb regust de triomf.

L’equip B, sotscampió del grup 13
Per la seva banda, el segon equip va encetar el matí amb una clara victòria davant del Solc Taronja de Tarragona per un resultat de 12-4. En el segon partit, davant del BCN Cracks, un equip molt superior físicament, va caure derrotat per 6-14. I ja a la jornada de tarda, també amb el segon lloc en joc, va guanyar clarament al Catalonia D per 19- 4, adjudicant-se la segona plaça del grup.

Els dos subcampionats, en els seus respectius grups, avalen el treball que s’està fent a diferents nivells per part dels tècnics i la direcció tècnica del club.
Jugadors de l’Horitzó, celebrant els dos subcampionats.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Instal·len reductors de velocitat a La Llana per dissuadir les curses il·legals
Una marxa groga de vehicles reivindica la llibertat dels representants del moviment independentista
Entren a la seu del PDeCAT i roben un ordinador portàtil
Roses i llibres per tothom en una gran Diada de Sant Jordi
Revés judicial contra els gestors de l’abocador de Can Balasc
L’Agrupación de Personas Mayores de la Zona Norte enceta una nova etapa