La rubinenca Andrea Mir publica el seu primer disc
‘Arribes tard’ és el títol del primer treball de la pianista, cantant i compositora
Cultura | 13 d'abril de 2018

REDACCIÓ
Portada de l’àlbum ‘Arribes tard’.
‘Arribes tard’ és el títol del primer àlbum que ha publicat la cantant, pianista i compositora rubinenca Andrea Mir. Es tracta d’un treball format per 10 cançons de pop i neo-soul en català, tots temes propis de l’artista. Amb la seva espectacular veu, Andrea Mir parla en aquest disc d’experiències pròpies i afirma que li ha servit per canalitzar emocions i superar situacions.

El disc ja s’ha publicat i es pot escoltar sencer a plataformes digitals com Spotify. El concert de presentació de l’àlbum ‘Arribes tard’ serà el 25 de maig al Marula Café de Barcelona. Les entrades ja estan a la venda i es poden comprar per 8 euros de forma anticipada.

Els 10 temes del disc han estat enregistrats a Wave Factory Studio ssota la producció de Dani Campos i Vic Mirallas. A més, compta amb la col·laboració dels músics Miki Santamaria, Antonio Torres, Jordi Bastida, Dani Campos, Adri González, Pau Brugada i Vic Mirallas.

Andrea Mir ha estudiat a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) en l’àmbit de la música clàssica i contemporània, toca el piano des de petita i canta i toca la guitarra elèctrica des de l’adolescència. Amb 13 anys va formar la seva primera banda de temes propis i versions. També té formació en dansa i teatre musical.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
“El carrer Puigmal s’enfonsa davant la passivitat de l’Ajuntament”
Un centenar de manifestants es concentren a Rubí per reclamar una millora de l’atenció al sistema sanitari públic
El Moviment per unes pensions dignes reconeix alguns avanços, però no desistirà en les seves reivindicacions
L’escola bressol L’Ixent compleix 50 anys
L’escriptora Gracia Pérez presenta ‘El tapiz de un tiempo’ en un emotiu acte a la Biblioteca
Rafa Gascón exposa una escultura a Valldoreix