La Sala projectarà ‘La librería’, el film guanyador del Goya
La pel·lícula d’Isabel Coixet va ser la gran protagonista dels premis espanyols de cinema
Cultura | 13 d'abril de 2018

REDACCIÓ
‘La librería’, la història sobre una jove als anys seixanta que obre una llibreria en un petit poble d’Anglaterra, es podrà veure a Rubí el 19 d’abril a les 21 hores a La Sala. Es tracta del film d’Isabel Coixet, que es va alçar com a gran guanyadora de la darrera edició dels premis Goya. El llargmetratge de la directora catalana va endur-se les estatuetes a la millor pel·lícula, millor direcció i millor guió adaptat.

El triangle d’actors destacats Emily Mortimer, Patricia Clarckson i Bill Night donen vida a la gran pantalla a una història escrita per Penelope Fitzgerald el 1978.

L'entrada per veure 'La librería' té un preu de 4,5 euros i es projectarà en versió original subtitulada al català. Es tracta d'un film inclòs dins la programació Cicle Gaudí.

Per participar en el sorteig de dues entrades dobles, només has de seguir-nos i compartir la notícia per Facebook o Twitter. Les entrades s’hauran de recollir nominalment a la taquilla de La Sala abans de l’inici de la projecció. El concurs es tancarà el 16 d’abril a les 18 hores i es comunicarà directament a la persona guanyadora i a les xarxes socials.
L'actriu Emily Mortimer és la protagonista de la història.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Una persona perd la vida en un incendi a un pis del carrer Joan Maragall
Troben el cos sense vida d'un home a la riera de Rubí arrossegat per l'aigua
Homenatge a les víctimes de l'atemptat de Barcelona un any després
Les obres, lema de les festes del carrer Sant Jaume
El CAP Anton de Borja, en obres
Protecció Civil de la Generalitat activa l'Alerta del Pla INUNCAT per pluges intenses aquesta tarda a qualsevol punt del territori