La colla gegantera del Teresa Altet, a la XX Trobada de Gegants d’Escola de Catalunya
Cultura | 16 d'abril de 2018

REDACCIÓ
La colla gegantera del Teresa Altet va iniciar la temporada d’activitats amb la participació a la XX Trobada de Gegants d’Escola, que es va celebrar diumenge a Terrassa, organitzada per la colla de l’escola Vedruna-Vall.

Gairebé una trentena de colles d’arreu de Catalunya van participar a la trobada que va arrencar al matí amb la plantada de gegants i bèsties a la plaça Vella de la localitat. Tot seguit, l’organització va oferir un esmorzar al pati de l’escola, amb animació i activitats pels més petits. Ja cap al migdia, va tenir lloc una cercavila pel centre de la ciutat, que va finalitzar a la plaça Nova, on es van dur a terme els tradicionals parlaments i els balls de lluïment.

Entre aquests, van tenir lloc els balls protocol·laris de l’Agrupació de Colles Geganteres de Catalunya dels Gegants de Terrasa, els grallers van tocar Els Segadors i totes les colles van ballar el ‘Gener, Febrer i passi-ho bé’. A més, els nombrosos timbalers presents van fer una batucada conjunta, una activitat cada cop més habitual i que agrada molt els més petits de les colles.

A la tarda, els participants van compartir un dinar de germanor i es van realitzar diferents activitats d’animació infanti.

15è aniversari de la colla del Teresa Altet
A banda, diverses colles van confirmar a la colla del Teresa Altet la seva assistència a la 9a Trobada Gegantera del Teresa Altet, que se celebrarà el pròxim 26 de maig i que coincideix amb el 15è aniversari de la colla. De moment, 14 colles han mostrat la seva voluntat d’assistir a la cercavila, que es preveu com la més nombrosa de la història de l’entitat.
Els gegants del Teresa Altet van ser a Terrassa.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
“El carrer Puigmal s’enfonsa davant la passivitat de l’Ajuntament”
Un centenar de manifestants es concentren a Rubí per reclamar una millora de l’atenció al sistema sanitari públic
El Moviment per unes pensions dignes reconeix alguns avanços, però no desistirà en les seves reivindicacions
L’escola bressol L’Ixent compleix 50 anys
L’escriptora Gracia Pérez presenta ‘El tapiz de un tiempo’ en un emotiu acte a la Biblioteca
Rafa Gascón exposa una escultura a Valldoreix