Maria Mas passa a tenir dedicació parcial i cedeix les competències de Comunicació i Mobilitat
La primera tinenta d’alcalde fa a partir d’avui mitja jornada per motius professionals
Política | 16 d'abril de 2018

REDACCIÓ
Maria Mas és la primera tinenta d’alcalde. / Arxiu
La regidora del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) Maria Mas passa a tenir dedicació parcial, concretament de mitja jornada, per motius professionals, segons ha indicat el consistori. L’alcaldessa de Rubí, Ana M. Martínez, ha signat un decret que ha entrat avui en vigor segons el qual Mas cedeix la competència de Comunicació al regidor Moisés Rodríguez, i la de Mobilitat al regidor Juan López. A més, també l’executiu ha informat que Maria Mas deixarà de ser la portaveu del govern del PSC, càrrec que ostentarà ara Rafael Güeto.

En la mitja jornada que exerceix a partir d’avui mateix la regidora socialista, continuarà liderant l’àrea de Serveis Territorials i les regidories de Planificació Urbana, Llicències Urbanístiques, Serveis Funeraris i Polítiques d’Igualtat.

Pel que fa a la retribució, Mas percebia ara 51.413,04 euros a l’any per una dedicació completa. Amb el canvi de dedicació, Mas passaria a cobrar 40.804 euros anuals, el mateix import que l’únic membre del govern que fins ara tenia dedicació parcial, el regidor no adscrit Sergi García. L’Ajuntament, però, encara no ha confirmat quina és la retribució que percebrà la regidora.

Maria Mas és regidora a l’Ajuntament de Rubí des del 1999 i segons consta al Portal de Transparència és Llicenciada en Dret, té un Màster Internacional en Dret de Família i un postgrau en Desenvolupament Local.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Instal·len reductors de velocitat a La Llana per dissuadir les curses il·legals
Una marxa groga de vehicles reivindica la llibertat dels representants del moviment independentista
Entren a la seu del PDeCAT i roben un ordinador portàtil
Roses i llibres per tothom en una gran Diada de Sant Jordi
Revés judicial contra els gestors de l’abocador de Can Balasc
L’Agrupación de Personas Mayores de la Zona Norte enceta una nova etapa