Concert clàssic de Laia Armengol, Ismael Dueñas i Daniel Turró a La Sala
Cultura | 16 d'abril de 2018

REDACCIÓ
El concert serà aquest divendres a La Sala.
La Sala acull aquest divendres el concert de música clàssica ‘Encuentros en el tercer desfase’, un espectacle musical amb Laia Armengol (veu), Daniel Turró (guitarra espanyola i loops) i Ismael Dueñas (electrònica, ambients i bateria).

Es tracta d’una proposta col·laborativa entre els tres músics, un espectacle que creua la cançó lírica, la música antiga, l’electrònica amb un tractament contemporani i altres miscel·lànies.

El concert serà Entre Bambolines, íntim, amb els espectadors situats a sobre de l’escenari. Començarà a les 21 hores i les entrades tenen un preu de 10 euros i de 7,50 per a persones jubilades i pensionistes i amb el Carnet de la Biblioteca.

Per participar en el sorteig de dues entrades dobles, només has de seguir-nos i compartir la notícia per Facebook o Twitter. Les entrades s’hauran de recollir nominalment a la taquilla de La Sala abans de l’inici de la projecció. El concurs es tancarà el 17 d’abril a les 18 hores i es comunicarà directament a la persona guanyadora i a les xarxes socials.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
“El carrer Puigmal s’enfonsa davant la passivitat de l’Ajuntament”
Un centenar de manifestants es concentren a Rubí per reclamar una millora de l’atenció al sistema sanitari públic
El Moviment per unes pensions dignes reconeix alguns avanços, però no desistirà en les seves reivindicacions
L’escola bressol L’Ixent compleix 50 anys
L’escriptora Gracia Pérez presenta ‘El tapiz de un tiempo’ en un emotiu acte a la Biblioteca
Rafa Gascón exposa una escultura a Valldoreix