Concert clàssic de Laia Armengol, Ismael Dueñas i Daniel Turró a La Sala
Cultura | 16 d'abril de 2018

REDACCIÓ
El concert serà aquest divendres a La Sala.
La Sala acull aquest divendres el concert de música clàssica ‘Encuentros en el tercer desfase’, un espectacle musical amb Laia Armengol (veu), Daniel Turró (guitarra espanyola i loops) i Ismael Dueñas (electrònica, ambients i bateria).

Es tracta d’una proposta col·laborativa entre els tres músics, un espectacle que creua la cançó lírica, la música antiga, l’electrònica amb un tractament contemporani i altres miscel·lànies.

El concert serà Entre Bambolines, íntim, amb els espectadors situats a sobre de l’escenari. Començarà a les 21 hores i les entrades tenen un preu de 10 euros i de 7,50 per a persones jubilades i pensionistes i amb el Carnet de la Biblioteca.

Per participar en el sorteig de dues entrades dobles, només has de seguir-nos i compartir la notícia per Facebook o Twitter. Les entrades s’hauran de recollir nominalment a la taquilla de La Sala abans de l’inici de la projecció. El concurs es tancarà el 17 d’abril a les 18 hores i es comunicarà directament a la persona guanyadora i a les xarxes socials.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Una persona perd la vida en un incendi a un pis del carrer Joan Maragall
Troben el cos sense vida d'un home a la riera de Rubí arrossegat per l'aigua
Homenatge a les víctimes de l'atemptat de Barcelona un any després
Les obres, lema de les festes del carrer Sant Jaume
El CAP Anton de Borja, en obres
Protecció Civil de la Generalitat activa l'Alerta del Pla INUNCAT per pluges intenses aquesta tarda a qualsevol punt del territori