Concert clàssic de Laia Armengol, Ismael Dueñas i Daniel Turró a La Sala
Cultura | 16 d'abril de 2018

REDACCIÓ
El concert serà aquest divendres a La Sala.
La Sala acull aquest divendres el concert de música clàssica ‘Encuentros en el tercer desfase’, un espectacle musical amb Laia Armengol (veu), Daniel Turró (guitarra espanyola i loops) i Ismael Dueñas (electrònica, ambients i bateria).

Es tracta d’una proposta col·laborativa entre els tres músics, un espectacle que creua la cançó lírica, la música antiga, l’electrònica amb un tractament contemporani i altres miscel·lànies.

El concert serà Entre Bambolines, íntim, amb els espectadors situats a sobre de l’escenari. Començarà a les 21 hores i les entrades tenen un preu de 10 euros i de 7,50 per a persones jubilades i pensionistes i amb el Carnet de la Biblioteca.

Per participar en el sorteig de dues entrades dobles, només has de seguir-nos i compartir la notícia per Facebook o Twitter. Les entrades s’hauran de recollir nominalment a la taquilla de La Sala abans de l’inici de la projecció. El concurs es tancarà el 17 d’abril a les 18 hores i es comunicarà directament a la persona guanyadora i a les xarxes socials.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Instal·len reductors de velocitat a La Llana per dissuadir les curses il·legals
Una marxa groga de vehicles reivindica la llibertat dels representants del moviment independentista
Entren a la seu del PDeCAT i roben un ordinador portàtil
Roses i llibres per tothom en una gran Diada de Sant Jordi
Revés judicial contra els gestors de l’abocador de Can Balasc
L’Agrupación de Personas Mayores de la Zona Norte enceta una nova etapa