L’equip del parc de Bombers de Rubí guanya el XIV Concurs de Rescat en Accidents de Trànsit
Actualitat | 16 d'abril de 2018

REDACCIÓ
L’equip del parc de Rubí ha estat el primer classificat en la XIV edició del Concurs de Rescat en Accidents de Trànsit dels Bombers de la Generalitat, que es va disputar la setmana passada a la seu de la Regió d’Emergència de Lleida. Com a millor classificat, l’equip rubinenc ha obtingut l’accés directe per participar en el XIV Encuentro Nacional de Rescate en Accidentes de Tráfico, que tindrà lloc durant la setmana del 3 al 9 de setembre a Alcanyís, a Terol.

El conjunt del parc de Bombers de Rubí va obtenir la segona posició en la maniobra estàndard i en maniobra ràpida, així com en la categoria de millor comandament. A més, el sanitari de l’equip de Rubí va ocupar la tercera posició en la valoració. Tot plegat, va situar els rubinencs com a millor classificats del concurs.

El segon lloc va ser per a la regió d’emergències de Lleida, mentre que l’equip del parc de Granollers va obtenir la tercera posició de la classificació.
L'equip de Bombers de Rubí que va aconseguir guanyar el concurs. / Bombers
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Una persona perd la vida en un incendi a un pis del carrer Joan Maragall
Troben el cos sense vida d'un home a la riera de Rubí arrossegat per l'aigua
Homenatge a les víctimes de l'atemptat de Barcelona un any després
Les obres, lema de les festes del carrer Sant Jaume
El CAP Anton de Borja, en obres
Protecció Civil de la Generalitat activa l'Alerta del Pla INUNCAT per pluges intenses aquesta tarda a qualsevol punt del territori