Segona posició d’Arlet Oliveras al Marnatón
Esports | 11 de maig de 2018

REDACCIÓ
Sebastian Ybarra i Arlet Oliveras.
La VII Copa Marnatón Edreams es va disputar aquest diumenge a la Barceloneta en la distància de 2 km amb la presència de dos esportistes del Club Natació Rubí (CNR), que va fer un bon paper. Els representants del club van participar realitzant un molt bon paper. En categoria femenina, Arlet Oliveras va assolir la segona posició en la categoria general i la primera en la categoria de més de 18 anys. Per la seva banda, Sebastian Ybarra va realitzar una gran cursa assolint la vuitena posició en la seva categoria de més de 40 anys i la 35a a la general.

D’altra banda, els nedadors alevins de l’escola esportiva del Club Natació Rubí (CNR) van participar diumenge en el II Trofeu Ciutat de Manresa, organitzat pel Club Natació Minorisa. Els nedadors van disputar diverses proves, però l’objectiu principal era competir en una piscina de mides olímpiques, de 50 metres.

A més, els benjamins i prebenjamins del club disputaran aquest cap de setmana la seva última jornada de lliga. Actualment, es troben en la 32a i 46a posició, respectivament. També es disputarà aquest cap de setmana la Final per Delegacions a les instal·lacions del CN Molins de Rei.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
La Irmandade Galega celebra la Festa do Pulpo
ERC proposa impulsar un Pla Comunitari a Les Torres
Un centenar de persones corren i ballen contra el càncer infantil a Can Rosés
La plaça de la Nova Estació acollirà la Fira del Vehicle Elèctric
Més d’una vintena d’activitats per la festa de Ca n’Oriol
Santiago Granizal balla amb Rossy de Palma a ‘Bailando con las estrellas’