Segona posició d’Arlet Oliveras al Marnatón
Esports | 11 de maig de 2018

REDACCIÓ
Sebastian Ybarra i Arlet Oliveras.
La VII Copa Marnatón Edreams es va disputar aquest diumenge a la Barceloneta en la distància de 2 km amb la presència de dos esportistes del Club Natació Rubí (CNR), que va fer un bon paper. Els representants del club van participar realitzant un molt bon paper. En categoria femenina, Arlet Oliveras va assolir la segona posició en la categoria general i la primera en la categoria de més de 18 anys. Per la seva banda, Sebastian Ybarra va realitzar una gran cursa assolint la vuitena posició en la seva categoria de més de 40 anys i la 35a a la general.

D’altra banda, els nedadors alevins de l’escola esportiva del Club Natació Rubí (CNR) van participar diumenge en el II Trofeu Ciutat de Manresa, organitzat pel Club Natació Minorisa. Els nedadors van disputar diverses proves, però l’objectiu principal era competir en una piscina de mides olímpiques, de 50 metres.

A més, els benjamins i prebenjamins del club disputaran aquest cap de setmana la seva última jornada de lliga. Actualment, es troben en la 32a i 46a posició, respectivament. També es disputarà aquest cap de setmana la Final per Delegacions a les instal·lacions del CN Molins de Rei.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
La Generalitat accepta cedir la titularitat de l’avinguda de l’Estatut a Rubí
Rebeca, persones de ‘Robí’
Veïns de Rubí i curiositats locals
Rubí Forma ofereix més de 6.000 hores de formació per afavorir la inserció laboral en àrees prioritàries
Protestes dels treballadors d’Abelló Linde contra un pla de reestructuració que preveu nous acomiadaments
La nefasta gestió municipal de l’habitatge a Rubí. Un exemple concret