Sessió informativa a Rubí Forma sobre els ajuts a la contractació
Economia | 11 de maig de 2018

REDACCIÓ
Rubí Forma. / Localpres
Rubí Forma acollirà el 15 de maig entre les 9.30 i les 11 hores una sessió informativa sobre Fem Ocupació per a Joves i 30 Plus, programes d’inserció laboral per a joves a l’atur amb beneficis econòmics i fiscals a les empreses. Representants de les empreses Vak Kimsa, Wetron Automatización i Gemma’s Estilistas explicaran la seva experiència sobre contractar personal a través d’aquests programes. Tots dos programes ajusten la formació que ofereixen a les persones candidates a les necessitats de les vacants.

Així, els nous contractats reben orientació i acompanyament en el procés de contractació i formació i les companyies obtenen una subvenció equivalent al salari mínim interprofessional. El Fem Ocupació per a Joves s’adreça a joves entre 18 i 29 anys en situació d’atur i prioritàriament amb experiència laboral i les empreses reben una subvenció equivalent al salari mínim interprofessional durant un màxim de sis mesos. En el cas del 30 Plus, el programa s’adreça a majors de 30 anys i el contracte subvencionat ha de ser com a mínim de mig any i com a màxim de nou mesos.

Els interessats poden inscriure’s a través del correu sgm@ajrubi.cat.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Una persona perd la vida en un incendi a un pis del carrer Joan Maragall
Troben el cos sense vida d'un home a la riera de Rubí arrossegat per l'aigua
Homenatge a les víctimes de l'atemptat de Barcelona un any després
Les obres, lema de les festes del carrer Sant Jaume
El CAP Anton de Borja, en obres
Protecció Civil de la Generalitat activa l'Alerta del Pla INUNCAT per pluges intenses aquesta tarda a qualsevol punt del territori