El Concurs BBVA de dibuix escolar premia 6 alumnes de Torre de la Llebre i la Schola
Cultura | 14 de maig de 2018

REDACCIÓ
Cinc alumnes de l’escola Torre de la Llebre i un de La Schola han estat guardonats en el 37è Concurs BBVA de dibuix escolar. Es tracta d’Emma Urbano (6 anys), Juan Galdon (8 anys), Nicholas Rodríguez i Laura Coronas (11 anys) i Ana García (12 anys), de l’escola Torre de la Llebre, i Nil Conesa (6 anys), del centre la Schola.

En total, s’han concedit 47 premis, entre primers, segons i tercers, en les dues categories establertes: cicle inicial i cicle final de primària. Els guanyadors han rebut un diploma i un paquet de dibuix i pintura i el llibre il·lustrat del concurs amb els dibuixos premiats, entre els quals hi ha els seus.

Enguany, els dibuixos s’havien d’inspirar en una sèrie de relats de l’escriptora Júlia Prunés Massaguer sobre la convivència incidint en aspectes com la diversitat, la discriminació o els prejudicis, valors que s’han treballat també a les aules.

A més, les escoles guanyadores, entre elles la Torre de la Llebre i la Schola, també han obtingut un premi en funció dels reconeixements obtinguts i per la tasca pedagògica realitzada.

En aquesta edició, també ha participat al concurs l’Escola del Bosc, el Pau Casals i Maristes.

El concurs està convocat per la Fundació Antigues Caixes Catalanes (FACC) amb la col·laboració de BBVA CX. Tots els dibuixos guanyadors s’exposaran a espais de la Fundació.
Infants premiats amb els seus dibuixos.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
La Generalitat accepta cedir la titularitat de l’avinguda de l’Estatut a Rubí
Rebeca, persones de ‘Robí’
Veïns de Rubí i curiositats locals
Rubí Forma ofereix més de 6.000 hores de formació per afavorir la inserció laboral en àrees prioritàries
Protestes dels treballadors d’Abelló Linde contra un pla de reestructuració que preveu nous acomiadaments
La nefasta gestió municipal de l’habitatge a Rubí. Un exemple concret