Sancions contundents al Sant Pere Nord per les agressions i insults durant un partit amb el Can Mir
El partit s’ha donat per acabat amb el resultat de 3-3 i per tant el Can Mir no haurà de tornar al camp terrassenc
Esports | 14 de maig de 2018

REDACCIÓ
La Federació Catalana de Futbol (FCF) ja ha resolt les incidències ocorregudes en el partit de juvenils que va enfrontar el Sant Pere Nord CF i l’Escola de Futbol Can Mir, emmarcats en el grup 30 de Segona Catalana, el passat 15 d’abril. I ho ha fet imposant contundents sancions tant a diversos jugadors del Sant Pere Nord, com al mateix club, a partir dels fets descrits per l’acta arbitral i els informes que s’han realitzat.

Segons la resolució de la FCF, un dels jugadors de l’equip terrassenc ha estat sancionat amb 25 partits de suspensió, ja que considera provades una agressió amb resultat de lesió a un jugador del Can Mir que va haver de ser traslladat a un centre hospitalari (15 partits) i agressió a un altre jugador (4 partits). El mateix jugador ha estat sancionat per no dirigir-se als vestidors un cop va ser expulsat (1 partit), per insults o amenaces a altres jugadors (2 partits) i per dirigir-se als àrbitres i autoritats esportives en termes i actituds injurioses o de menyspreu (3 partits).

La Federació també sanciona un segon jugador del Sant Pere Nord a 7 partits de suspensió: 4 per agressions, 2 per provocar l’animositat del públic i 1 per no dirigir-se als vestidors en ser expulsat.

A més, clausura el terreny de joc del club terrassenc per dos partits pels incidents greus del públic i sanciona l’entitat amb 195 euros pels incidents i per la mala conducta col·lectiva dels jugadors. També el delegat ha estat suspès dues setmanes per l’incompliment de les obligacions i amb 5 euros de multa.

La resolució de la Federació també recull que les al·legacions i les proves aportades pel CF Sant Pere Nord no desvirtuen el contingut de l’acta arbitral i dona per acabat el partit amb el resultat d’empat a tres gols.

El vicepresident esportiu del CEF Can Mir, Xavier Mas, ha valorat positivament la resolució: “És molt clara i exculpa el Can Mir dels incidents”. Per Mas, “ara toca passar pàgina, desitjar-li molta sort al Sant Pere Nord perquè té molta feina i nosaltres a continuar treballant i fent la nostra tasca”.
La Federació ha decidit sancionar diversos membres de la disciplina del Juvenil del Sant Pere Nord.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
“El carrer Puigmal s’enfonsa davant la passivitat de l’Ajuntament”
Un centenar de manifestants es concentren a Rubí per reclamar una millora de l’atenció al sistema sanitari públic
El Moviment per unes pensions dignes reconeix alguns avanços, però no desistirà en les seves reivindicacions
L’escola bressol L’Ixent compleix 50 anys
L’escriptora Gracia Pérez presenta ‘El tapiz de un tiempo’ en un emotiu acte a la Biblioteca
Rafa Gascón exposa una escultura a Valldoreix