El Club de Lectura sobre Manuel de Pedrolo aprofundeix en la diversitat de l’obra del prolífic escriptor català
Cultura | 15 de maig de 2018

REDACCIÓ
Dilluns a la tarda es va celebrar una trobada del Club de Lectura sobre Manuel de Pedrolo
El Racó del Llibre va acollir dilluns un club de lectura dedicat a Manuel de Pedrolo, coincidint amb la commemoració del naixement del prolífic escriptor català. La sessió va comptar amb la participació d’Anna Maria Villalonga, comissària de l’Any Pedrolo, i de Rocío Àvila, professora de llengua i literatura de l’Institut Duc de Montblanc.

El públic assistent, majoritàriament joves estudiants de Batxillerat, van tenir l’oportunitat de descobrir una mica més l’obra i vida de Manuel de Pedrolo, guiats de forma amena i distesa per Villalonga. La sessió va estar dedicada a l’obra ‘Joc brut’, una novel·la del gènere negre de Pedrolo, sobre la qual es va mantenir una animada conversa.

La proposta també va servir per divulgar la diversitat de l’obra de l’escriptor català, que va escriure més de 120 obres de tots els gèneres, així com per reivindicar la seva tasca com a defensor de la llengua catalana. Rocío Àvila, conductora del club, ha valorat molt positivament l’activitat i ha anunciat que a la tardor s’organitzarà una nova sessió.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
La Irmandade Galega celebra la Festa do Pulpo
ERC proposa impulsar un Pla Comunitari a Les Torres
Un centenar de persones corren i ballen contra el càncer infantil a Can Rosés
La plaça de la Nova Estació acollirà la Fira del Vehicle Elèctric
Més d’una vintena d’activitats per la festa de Ca n’Oriol
Santiago Granizal balla amb Rossy de Palma a ‘Bailando con las estrellas’