El Pinar celebra la Festa de la Primavera
Cultura | 15 de maig de 2018

REDACCIÓ
Com és habitual per aquestes dates, El Pinar ha celebrat la Festa de la Primavera, coincidint amb l’11è aniversari de la geganta Lola. El Pla de Desenvolupament Comunitari del Pinar, el Centre Compartir i l’Ajuntament de Rubí van impulsar aquesta festa, que va tenir lloc dissabte.

L’acte va comptar amb la participació dels Castellers de Rubí, de la Colla Gegantera del Teresa Altet, de l’escola Ca n’Alzamora, dels Amics de Rubí i de la Colla Gegantera del Pinar.

Per ambientar l’espai, es va decorar la zona amb figures al·lusives als cinc continents, uns ornaments que van fer entre el Taller de Manualitats i Costura del Centre Cívic, l’associació de veïns, la Colla Gegantera del Pinar i els infants del barri. Cada colla participant, ha pogut endur-se un obsequi per la seva implicació en el desenvolupament del barri.

Hi van participar prop de 200 veïns, que no es van voler perdre la cercavila, que va sortir de les portes del Centre Cívic del Pinar fins a la pista poliesportiva, on van tenir lloc els actes. En aquest espai, les colles van fer els seus balls i posteriorment una ballada conjunta. Per tancar la festa, es va fer una classe magistral de zumba i es va oferir un berenar.

A la festa, hi va assistir l’alcaldessa de Rubí, Ana M. Martínez, juntament amb altres regidors.
La geganta Lola va ser la gran protagonista de la festa. / Localpres
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
La Generalitat accepta cedir la titularitat de l’avinguda de l’Estatut a Rubí
Rebeca, persones de ‘Robí’
Veïns de Rubí i curiositats locals
Rubí Forma ofereix més de 6.000 hores de formació per afavorir la inserció laboral en àrees prioritàries
Protestes dels treballadors d’Abelló Linde contra un pla de reestructuració que preveu nous acomiadaments
La nefasta gestió municipal de l’habitatge a Rubí. Un exemple concret