Els joves d’ERC de Rubí, Terrassa i Sant Cugat demanen servei de FGC les nits de Festa Major
Política | 16 de maig de 2018

MARTA CABRERA
Els joves d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) de Rubí, Terrassa i Sant Cugat portarab als respectius plens una moció per demanar a Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya un servei nocturn entre el 28 de juny i l’1 de juliol, coincidint amb la Festa Major dels tres municipis. “Volem un transport sostenible i segur per a tota la gent que es vulgui desplaçar a les tres localitats, que tothom en pugui gaudir sense patir, per si troben lloc per aparcar, per si beuen o per si perden el darrer tren”, ha explicat la regidora d’ERC a Rubí, Ariadna Martín.

El regidor d’ERC a Sant Cugat, Eric Gómez, ha recordat que aquesta ampliació ja es fa coincidint amb les festes de La Mercè de Barcelona i també per cap d’any: “El cost econòmic és assumible, ja es fa en altres esdeveniments, FGC està acostumat a obrir estacions a la nit, tècnicament estan preparats i estem convençuts que hauran d’atendre el reclam de les tres ciutats”.

Pel que fa al representant de Jovent Republicà de Terrassa, Oriol Guerrero, també ha explicat que al seu municipi s’impulsarà un servei llançadora per anar des del centre de la ciutat fins a la zona on fan els concerts de joves.

Tots els representants han recordat que aquesta és una reivindicació històrica del Vallès i esperen que els tres consistoris puguin aprovar les mocions per forçar a FGC a adoptar la mesura.
Representants de Jovent Republicà de Rubí, Terrassa i Sant Cugat.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
La Irmandade Galega celebra la Festa do Pulpo
ERC proposa impulsar un Pla Comunitari a Les Torres
Un centenar de persones corren i ballen contra el càncer infantil a Can Rosés
La plaça de la Nova Estació acollirà la Fira del Vehicle Elèctric
Més d’una vintena d’activitats per la festa de Ca n’Oriol
Santiago Granizal balla amb Rossy de Palma a ‘Bailando con las estrellas’