VR critica la “situació precària” de l’espai públic a les urbanitzacions
Política | 16 de maig de 2018

REDACCIÓ
Veïns per Rubí (VR) ha carregat contra el govern per “la situació precària de manteniment de l’espai urbà”, especialment a les “urbanitzacions”. El partit considera que la campanya ‘Alcaldia als barris’, que titlla de “propaganda a l’estil Bustos”, ha resultat un “fracàs”.

Veïns per Rubí posa l’accent en la situació de Can Ximelis, on hi ha dos carrers, Sierra Neva i Puigmal que “no estan acabats”. Concretament, al carrer Puigmal, VR denuncia que “el talús ha anat cedint” i creu que “es podrien produir danys materials i personals molt greus”.

A més, alerten de la situació dels habitatges situats al camí de Sant Muç, 18, en què els veïns han d’accedir a les seves cases per un camí de terra, en mal estat i que dificulta l’accés als serveis d’emergència.

Sobre aquestes qüestions, VR ha afirmat que, si arriben al govern, a partir del 2019 impulsaran un Pla de Manteniment específic per a les urbanitzacions, ja que consideren que l’actual planificació ha fracassat per la “manca de capacitat política i incompetència del govern del Partit dels Socialistes de Rubí, que ha estat incapaç de gestionar adequadament els recursos de la ciutat”.
Imatge del carrer Sant Muç, a l’alçada del número 18.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
La Irmandade Galega celebra la Festa do Pulpo
ERC proposa impulsar un Pla Comunitari a Les Torres
Un centenar de persones corren i ballen contra el càncer infantil a Can Rosés
La plaça de la Nova Estació acollirà la Fira del Vehicle Elèctric
Més d’una vintena d’activitats per la festa de Ca n’Oriol
Santiago Granizal balla amb Rossy de Palma a ‘Bailando con las estrellas’