Entren pel sostre amb una corda per robar al vestidor de la Penya Blaugrana
Actualitat | 16 de maig de 2018

MARTA CABRERA
Uns desconeguts van entrar dissabte a primera hora de la tarda al vestidor número 3 de les instal·lacions de Can Rosés per robar mentre la Penya Blaugrana Ramon Llorens i l’Olímpic Can Fatjó disputaven un partit de futbol de Tercera Catalana, segons ha explicat el coordinador del club, Sergi Monterde.

Els lladres van accedir al vestidor local després de descargolar els cargols que subjecten la xapa del sostre i fer un forat al fals sostre. Van penjar una corda fins a terra i van baixar per endur-se els telèfons mòbils, les carteres i un altaveu dels jugadors de la Penya, que estaven jugant al camp. Després de regirar totes les bosses, es van endur el material i van tornar a sortir grimpant per la corda cap al sostre.

Els jugadors es van trobar la corda encara penjada i el forat al sostre quan van arribar al vestidor a la mitja part i van comprovar que els mancaven els telèfons i les carteres. Afortunadament, Monterde ha explicat que després van poder trobar amagat en un racó tots els telèfons mòbils i les carteres amb la documentació, però no van poder recuperar els diners ni tampoc l’altaveu furtat.

Els jugadors van fer les pertinents denúncies als Mossos d’Esquadra i el club també va presentar una denúncia conjunta pel robatori.

Aquest no és el primer cop que roben en aquestes instal·lacions de Can Rosés, situades on hi ha la pista d’atletisme. Precisament, la setmana passada van entrar a robar al vestuari número 4 en un partit de juvenils entre el Can Mir i el Viladecavalls. En aquest cas, els assaltants van accedir trencant una petita finestra que dona al carrer.
Imatge del vestidor, amb la corda per on van accedir els lladres.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
La Irmandade Galega celebra la Festa do Pulpo
ERC proposa impulsar un Pla Comunitari a Les Torres
Un centenar de persones corren i ballen contra el càncer infantil a Can Rosés
La plaça de la Nova Estació acollirà la Fira del Vehicle Elèctric
Més d’una vintena d’activitats per la festa de Ca n’Oriol
Santiago Granizal balla amb Rossy de Palma a ‘Bailando con las estrellas’