Un centenar de persones corren i ballen contra el càncer infantil a Can Rosés
Actualitat | 22 de maig de 2018

LARA LÓPEZ
La construcció d’un centre d’investigació per a la lluita contra el càncer infantil és la iniciativa seleccionada enguany pel Col·legi Balmes per a l’esdeveniment ‘Corre i Balla contra el càncer infantil’, cita anual que destina fons per a causes solidàries i que va celebrar la seva quarta edició aquest diumenge.

L’AMPA de l’escola va organitzar aquesta jornada esportiva amb activitats per a tota la família a les pistes d’atletisme de Can Rosés de Rubí: una cursa d’adults de 5 km, una master class de zumba i una cursa infantil, que en conjunt van comptar amb més de 450 inscripcions.

L’esdeveniment solidari col·labora des de fa uns anys amb l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, destinant la recaptació íntegrament a un projecte vinculat al càncer infantil. César Obea, un dels organitzadors de l’esdeveniment, explica que cada any contacten amb l’equip de l’Hospital Sant Joan de Déu per valorar tots els projectes en desenvolupament per a la investigació del càncer infantil i triar-ne el que necessita més suport. L’organització també va oferir la possibilitat de participar en aquesta causa sense necessitat de córrer o ballar, mitjançant un dorsal solidari amb el qual es podia aportar una quantitat lliure.

Uns 130 corredors van participar a la cursa d’adults a partir de les 9.30 hores del matí, seguida de la master class de zumba, amb un centenar de participants, i la cursa infantil, que enguany va comptar amb 250 inscrits. Obea afirma que “és un dia familiar molt bonic” en què els rubinencs i rubinenques s’impliquen per ajudar a metges i a “petits valents” afectats pel càncer infantil.

L’esdeveniment solidari ha comptat en aquesta edició amb la col·laboració de l’Ajuntament de Rubí, a més del patrocini d’empreses ubicades a Rubí com DSV, B Braun Medical, Laboratorios Viñas; petits comerços locals com La Festa Màgica, Centre d’Estètica Naturana, CSA Dental i altres com el FC Barcelona, Nacex, Panini, Aneto o Pastas Gallo, entre d’altres.
La cursa d’adults de 'Corre i Balla contra el càncer infantil' va comptar amb més de 100 participants. / L.L.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Troben el cos sense vida d'un home a la riera de Rubí arrossegat per l'aigua
Homenatge a les víctimes de l'atemptat de Barcelona un any després
El CAP Anton de Borja, en obres
La rubinenca Xantal Giné guanya el bronze amb la selecció espanyola en el Mundial d'hoquei herba
El Club Patinatge Artístic tanca la temporada amb la participació de Noelia Bou en el Campionat de Barcelona
Els millors vins de Catalunya es tornaran a escollir al Celler de Rubí