Santiago Granizal balla amb Rossy de Palma a ‘Bailando con las estrellas’
Cultura | 23 de maig de 2018

REDACCIÓ
El coreògraf i ballarí rubinenc Santiago Granizal, cogerent de l’escola 8 Temps, és la parella de ball de la polifacètica artista Rossy de Palma al programa ‘Bailando con las estrellas’, que s’emet el dimarts a la nit a Televisió Espanyola.

El ballarí d’origen uruguaià ha estat campió del món i quatre vegades campió d’Europa, a més de tenir una faceta com a actor. El programa televisiu consisteix a adaptar cançons contemporànies a balls clàssics amb parelles formades per un professional de la dansa i una persona famosa. Així, a més de Rossy de Palma hi participen altres persones conegudes com a David Bustamante, Gemma Mengual o Fernando Guillén Cuervo.

En el primer programa, Granizal i de Palma van ballar ‘Escuela de calor’ en forma de pasdoble, mentre que en el segon van ballar ‘Bad Romance’, de Lady Gaga, a ritme de fox.

“És un repte professional molt gran, no només ballo i creo coreografies, sinó que, pel fet que Rossy de Palma és una llegenda d’artista tot ha d’estar molt treballat, ha de tenir profunditat i intensitat”, ha explicat Santiago Granizal.

Homenatge a les víctimes de la Rierada
A més de participar en el programa, Granizal té altres projectes. Amb l’escola de ball 8 Temps vol impulsar un homenatge a les víctimes de la Rierada: “Volem fer un número d’art contemporani en un lloc obert inspirat en el llibre ‘Hijo del Aguacero’, escrit per Josep M. Riera, que va perdre els seus pares a la Rierada. És un projecte que em fa molta il·lusió”.
El ballarí i coreògraf Santiago Granizal, ballant amb l’artista Rossy de Palma durant el segon programa del concurs.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Nova manifestació contra el centre de menors estrangers no acompanyats
El PSC exigeix a la Generalitat que dialogui amb l’Ajuntament i no prengui decisions unilaterals en referència al centre de ‘menes’
“Volem impulsar un govern que s’alimenti de les veus de la ciutadania i no amb un alcalde que fa el que vol”
“Per a nosaltres, és molt important la rotació dels aparcaments”
L’Escardívol es mou al ritme de Los 40 Primavera Pop
El col·lectiu immigrant reivindica el dret a votar