Acord al Vallès per reactivar la indústria com a motor econòmic
Economia | 15 de juny de 2018

REDACCIÓ
Els municipis del Vallès Occidental han acordat una estratègia conjunta per impulsar la indústria de la comarca en el marc d’un Plenari del Pacte per la Reindustrialització del Vallès Occidental.

Les 37 entitats signants del document, entre les quals hi ha l’Ajuntament de Rubí, s’han compromès a treballar conjuntament per potenciar el sector industrial i convertir-lo en el motor econòmic del territori. El compromís s’ha concertat en un Pla d’acció que es desplegarà fins al 2019 i que preveu el foment de les vocacions industrials, el foment de la indústria 4.0, la millora de l’accessibilitat i la mobilitat dels polígons industrials, accions sectorials en economia circular i la implantació de mesures de fiscalitat, entre altres.

“La signatura obre un escenari d’oportunitats i reptes per Rubí i la comarca”, ha explicat l’alcaldessa de Rubí, Ana M. Martínez.

El Plenari també ha acordat establir un marc de cooperació permanent amb el Pacte Nacional al Vallès Occidental, amb la participació en les comissions i òrgans de treball.

El Vallès Occidental aporta un 11% del PIB català i té 76.256 persones treballant en el sector de la indústria. Pel que fa a les empreses, en té 4.366 i un total de 140 polígons industrials, que ocupen el 8% del territori.
Els signants del pacte davant del Consell Comarcal del Vallès Occidental.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Carrers inundats, esllavissades a la carretera i arbres caiguts, principals conseqüències de les intenses pluges
Comença el muntatge del túnel de llum al carrer Maximí Fornés
Roberto Martín, escollit portaveu de l'agrupació de C's de Rubí
Les obres de rehabilitació del Casino començaran al gener
La ciutat es recupera després del fort episodi de pluges
Seguiment massiu a Rubí la vaga d'estudiants convocada contra el masclisme