C’s demana un servei de bus gratuït durant les obres al CAP Anton de Borja
Política | 19 de juny de 2018

REDACCIÓ
El portaveu del grup municipal de Ciutadans (C’s), José Abadías, ha sol·licitat a l’equip de govern que estableixi un servei d’autobús llançadora gratuït entre el Centre d’Atenció Primària (CAP) Anton Borja i el CAP Sant Genís, mentre durin les obres de reforma i millora del centre que estan previstes per al pròxim mes d’agost.

Segons C’s, les obres obligaran a tancar l’ambulatori del carrer Edison durant aquest període i tots els usuaris rebran atenció mèdica al CAP de Sant Jordi Parc.

Per Abadías, “la mesura és factible”, ja que tindria “un funcionament similar a l’autobús gratuït que està previst engegar per Festa Major entre el centre i les urbanitzacions”.

El portaveu de C’s recorda que, tot i que a l’estiu disminueix la demanda als centres mèdics, “la població que rep assistència al CAP Anton Borja és majoritàriament d’avançada edat i amb problemes de mobilitat”. A més, assenyala que els dos centres es troben a una distància important i que, per la seva ubicació, el CAP Sant Genís suposa “un punt de difícil accés per a persones majors o amb dificultats de mobilitat”.

Per aquest motiu, el representant de la formació taronja considera que “el transport públic actual és insuficient” i que fins que finalitzin les obres a principis de setembre, hauria de funcionar un servei d’autobús gratuït que circuli com a mínim amb una freqüència d’una hora.
El CAP Anton Borja estarà en obres a l’agost. / Arxiu-Ferran Ybargüengoitia
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Polèmica entre Rubí i Sant Cugat per la ubicació de l’hospital
Seguiment desigual de la vaga general convocada pel judici
Dispositiu policial a la zona d’oci de Sant Cugat
Troben una nova plantació de marihuana a Rubí
L’AUP vol reconvertir l’antic camp de golf en un parc
Un videoclip de joves rubinencs, segon premi al concurs Hip-Hop per la Pau