C’s demana un servei de bus gratuït durant les obres al CAP Anton de Borja
Política | 19 de juny de 2018

REDACCIÓ
El portaveu del grup municipal de Ciutadans (C’s), José Abadías, ha sol·licitat a l’equip de govern que estableixi un servei d’autobús llançadora gratuït entre el Centre d’Atenció Primària (CAP) Anton Borja i el CAP Sant Genís, mentre durin les obres de reforma i millora del centre que estan previstes per al pròxim mes d’agost.

Segons C’s, les obres obligaran a tancar l’ambulatori del carrer Edison durant aquest període i tots els usuaris rebran atenció mèdica al CAP de Sant Jordi Parc.

Per Abadías, “la mesura és factible”, ja que tindria “un funcionament similar a l’autobús gratuït que està previst engegar per Festa Major entre el centre i les urbanitzacions”.

El portaveu de C’s recorda que, tot i que a l’estiu disminueix la demanda als centres mèdics, “la població que rep assistència al CAP Anton Borja és majoritàriament d’avançada edat i amb problemes de mobilitat”. A més, assenyala que els dos centres es troben a una distància important i que, per la seva ubicació, el CAP Sant Genís suposa “un punt de difícil accés per a persones majors o amb dificultats de mobilitat”.

Per aquest motiu, el representant de la formació taronja considera que “el transport públic actual és insuficient” i que fins que finalitzin les obres a principis de setembre, hauria de funcionar un servei d’autobús gratuït que circuli com a mínim amb una freqüència d’una hora.
El CAP Anton Borja estarà en obres a l’agost. / Arxiu-Ferran Ybargüengoitia
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Carrers inundats, esllavissades a la carretera i arbres caiguts, principals conseqüències de les intenses pluges
Comença el muntatge del túnel de llum al carrer Maximí Fornés
Roberto Martín, escollit portaveu de l'agrupació de C's de Rubí
Les obres de rehabilitació del Casino començaran al gener
La ciutat es recupera després del fort episodi de pluges
Seguiment massiu a Rubí la vaga d'estudiants convocada contra el masclisme