C’s demana un servei de bus gratuït durant les obres al CAP Anton de Borja
Política | 19 de juny de 2018

REDACCIÓ
El portaveu del grup municipal de Ciutadans (C’s), José Abadías, ha sol·licitat a l’equip de govern que estableixi un servei d’autobús llançadora gratuït entre el Centre d’Atenció Primària (CAP) Anton Borja i el CAP Sant Genís, mentre durin les obres de reforma i millora del centre que estan previstes per al pròxim mes d’agost.

Segons C’s, les obres obligaran a tancar l’ambulatori del carrer Edison durant aquest període i tots els usuaris rebran atenció mèdica al CAP de Sant Jordi Parc.

Per Abadías, “la mesura és factible”, ja que tindria “un funcionament similar a l’autobús gratuït que està previst engegar per Festa Major entre el centre i les urbanitzacions”.

El portaveu de C’s recorda que, tot i que a l’estiu disminueix la demanda als centres mèdics, “la població que rep assistència al CAP Anton Borja és majoritàriament d’avançada edat i amb problemes de mobilitat”. A més, assenyala que els dos centres es troben a una distància important i que, per la seva ubicació, el CAP Sant Genís suposa “un punt de difícil accés per a persones majors o amb dificultats de mobilitat”.

Per aquest motiu, el representant de la formació taronja considera que “el transport públic actual és insuficient” i que fins que finalitzin les obres a principis de setembre, hauria de funcionar un servei d’autobús gratuït que circuli com a mínim amb una freqüència d’una hora.
El CAP Anton Borja estarà en obres a l’agost. / Arxiu-Ferran Ybargüengoitia
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Rubí Forma posa en marxa noves accions formatives per a ocupats
La Bicicletada del Mercat compleix 20 anys
Instal·len una pantalla informativa al teatre La Sala
Els comerciants organitzen una nova edició del Fora Estocs
Presentació del llibre sobre el centenari del Congrés de Sants de la CNT
L'Aplec Sardanista celebra els 20 anys amb les millors cobles de Catalunya