Inici de les obres per executar un nou tram del carril bici
Actualitat | 4 de juliol de 2018

REDACCIÓ
Les obres afectaran el carrer Mallorca.
Fa uns dies que han començat les obres d’arranjament del camí de Can Tiraïres i les seves interseccions, emmarcades al Pla d’Inversions i relacionats amb la primera fase de la xarxa ciclista de la ciutat. Els treballs, que tenen una durada de tres mesos, no contemplen afectacions importants al trànsit.

L’actuació preveu un nou tram de carril bicicleta en una de les voreres del carrer Mallorca, entre els carrers Càceres i Pontevedra, així com l’arranjament del camí de Can Tiraïres i les seves connexions per adaptar-lo a camí verd. L’empresa que realitza les obres és Catalana d’Inversió i Construcció 3, SL, amb un pressupost de 75.721,93 euros.

Xarxa ciclista
Tres dels quatre projectes que integren la primera fase de la xarxa ciclista de Rubí ja estan en marxa o han finalitzat. Actualment, estan en execució aquest tram del carrer Mallorca, l’arranjament del camí del torrent dels Alous i les connexions amb el parc de Ca n’Oriol. En canvi, ha finalitzat el projecte de millora de la mobilitat de vianants i de bicicleta entre la urbanització de Can Sant Joan, el torrent dels Alous i l’estació de FGC. La darrera actuació de la fase, el carril entre el pont de la Llana i la serra de Cantallops, s’iniciarà el segon semestre d’aquest any.

El recorregut tindrà una longitud aproximada d’11,5 km i unirà el polígon de la Llana a l’estació de Ferrocarrils passant per diversos indrets del municipi.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Divisió a EUiA per la candidatura a les eleccions municipals
Rubí dona la benvinguda als infants saharauis amb una festa a la plaça Pearson
Més de 300 persones participen en la Marató de donació de sang de Rubí
El futur de l’Escola el Bosc es planificarà el curs vinent, segons Ensenyament
Els rubinencs reciclen més de 62 tones de roba usada durant el 2018
Els Gegants de Rubí participen a la Trobada gegantera de Ribes de Freser