Un miler de persones participen a la festa del mig segle de l’Olímpic
Esports | 9 de juliol de 2018

JOSÉ VERDE
La celebració del 50è aniversari de l’Olímpic Can Fatjó, que va tenir lloc el dissabte durant tot el dia, va superar el miler de participants. Va arrencar al matí amb un partit de futbol entre els equips Llegenda UEFA, els jugadors que van aconseguir l’ascens a Preferent, i Llegenda Champions, amb els jugadors que van ascendir a Primera Catalana per primera vegada a la histìoria. La sacada d’honor va anar a càrrec de l’alcaldessa de Rubí, Ana M. Martínez, que va estar a la festa amb el regidor d’Esports, Juan López. El partit va acabar amb empat a 4.

Al matí, també es va organitzar un torneig de Fifa 18 de PlayStation, que va acabar a la tarda. Al migdia, hi va haver una botifarrada popular i a la tarda va començar l’hora dels jocs inflables i d’aigua, la diana futbolera i la zumba.

Al voltant de les 20 hores, es van entregar els premis i trofeus. En el torneig de Fifa, Izan Martí i Samuel Espinosa van ser primers, i Iker Almendros i Ian Forradellas, segons. També es va entregar un trofeu a tots els jugadors de l’Infantil A, que ha aconseguit l’ascens i el campionat de lliga. Es van lliurar plaques commemoratives a tots els presidents que ha tingut l’entitat i a la Federació Catalana de Futbol, que també va lliurar un record al president del club, José Piña.

Posteriorment, hi va haver un monòleg d’Edgar Hita i es va projectar un vídeo de la història de l’Olímpic. Posteriorment, es va fer cinema a l’aire lliure amb el film ‘Los Vengadores’. Per acabar les activitats, ja a la nit es va oferir un ball amb Pedtardjs.
Les activitats es van fer a les instal·lacions esportives de Can Fatjó. / J.A. Montoya
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Rubí Forma posa en marxa noves accions formatives per a ocupats
La Bicicletada del Mercat compleix 20 anys
Instal·len una pantalla informativa al teatre La Sala
Els comerciants organitzen una nova edició del Fora Estocs
Presentació del llibre sobre el centenari del Congrés de Sants de la CNT
L'Aplec Sardanista celebra els 20 anys amb les millors cobles de Catalunya