Els cotxes antics es passegen per la ciutat per Sant Cristòfol
Cultura | 10 de juliol de 2018

REDACCIÓ
Més d’una cinquantena de cotxes antics van participar en la 19a edició de la Festa de Sant Cristòfol, patró dels conductors, organitzada pels Amics dels Automòbils Antics de Rubí.

Els actes de celebració van començar el dissabte al migdia amb els cotxes clàssics aparcats a la plaça del Doctor Guardiet. A la tarda, es va inaugurar la festa amb la presència de l’alcaldessa, Ana M. Martínez, que va agrair a l’entitat que “mantingui viva la festa després de més de 20 anys”. Més tard, els cotxes van anar en comitiva per anar a recollir l’abanderat, Xavier Mateo, que va anar acompanyat de la seva dona i dels cordonistes, Àngel Romero i Àlex Romero. Més tard, els abanderats van arribar a l’església de Sant Pere, on es va fer una missa en honor a Sant Cristòfol. Per acabar la jornada, es va fer un sopar amb els socis de l’entitat per cortesia dels abanderats.

La festa va continuar diumenge amb la concentració de vehicles clàssics al Centre Cívic de Can Fatjó. Hi havia Minis, Escarbats, 600 o Pontiacs, entre molts altres models i marques. Al mateix lloc, es va fer una botifarrada i al migdia els vehicles van fer una cercavila pels carrers de la ciutat amb aturada al carrer Maximí Fornés, on va tenir lloc la benedicció dels cotxes i el lliurament de medalles. Per cloure la festa, va tenir lloc un dinar de germanor a la Masia de Ca n’Ametller.
Més d’una cinquantena de cotxes clàssics van participar en la festivitat.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Polèmica entre Rubí i Sant Cugat per la ubicació de l’hospital
Deu dones de B Braun Rubí promouen la ciència i la tecnologia a les escoles
Seguiment desigual de la vaga general convocada pel judici
Dispositiu policial a la zona d’oci de Sant Cugat
Troben una nova plantació de marihuana a Rubí
L’AUP vol reconvertir l’antic camp de golf en un parc