Augmenta un 19% la sol·licitud d’ajuts per pagar el lloguer
Les 689 famílies que han sol·licitat l’ajut sabran a la tardor si el podran rebre
Economia | 11 de juliol de 2018

REDACCIÓ
Els ajuts van entre els 20 i els 200 euros mensuals. / Arxiu
L’Oficina Local d’Habitatge (OLH) ha rebut 689 sol·licituds de famílies rubinenques per optar a les subvencions per al pagament del lloguer. Uns ajuts que atorga el Ministeri de Foment i la Generalitat de Catalunya. Això significa un augment del 19% respecte al nombre de sol·licituds registrat el 2017, que van ser de 571.

Un cop registrades les sol·licituds, durant les properes setmanes, el personal de l’OLH comprovarà que totes incloguin la documentació requerida i, en cas contrari, es posaran en contacte amb els sol·licitants per requerir-la. Les persones que hagin tramitat la petició rebran resposta per part de la Generalitat de Catalunya entre els mesos de setembre i octubre.

L’any passat es van concedir ajudes a 523 famílies de les 571 que ho van sol·licitar, el que representa un 91,59%. Les subvencions anaven des dels 20 euros, la quantitat mínima, fins als 200 euros mensuals, el màxim.

Els ajuts al lloguer van dirigits als residents a Catalunya que tenen una renda baixa, tenen un contracte de lloguer i no paguen un lloguer superior als 600 euros o de 900 en el cas de les famílies nombroses.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Rubí Forma posa en marxa noves accions formatives per a ocupats
La Bicicletada del Mercat compleix 20 anys
Instal·len una pantalla informativa al teatre La Sala
Els comerciants organitzen una nova edició del Fora Estocs
Presentació del llibre sobre el centenari del Congrés de Sants de la CNT
L'Aplec Sardanista celebra els 20 anys amb les millors cobles de Catalunya