El futur de l’Escola el Bosc es planificarà el curs vinent, segons Ensenyament
Actualitat | 17 de juliol de 2018

REDACCIÓ
La construcció d’un edifici per acollir l’Escola el Bosc, actualment en barracons, ha estat llargament reivindicada per la comunitat educativa i les famílies del centre. / Arxiu
Amb la construcció de l’institut Torrent dels Alous, a Rubí resta encara un centre educatiu en mòduls prefabricats: l’Escola del Bosc. Durant la visita d’obres al nou edifici del Torrent dels Alous, l’alcaldessa ha aprofitat per reivindicar aquest nou centre. “Desitgem i així ho traslladarem a qui correspongui, que la planificació de l’Escola del Bosc sigui una realitat ben aviat. La situació ja no es pot allargar més en el temps, no es poden ampliar els mòduls i el manteniment és molt costós”, ha apuntat.

Per la seva banda, el director de Serveis Territorials d’Ensenyament, Jesús Viñas, ha assegurat que “el conseller d’Ensenyament, Josep Bargalló, s’ha compromès amb els alcaldes i alcaldesses a definir les prioritats de la comarca”.

En aquest sentit, ha afirmat que el curs vinent segurament s’abordarà la planificació de l’Escola el Bosc, ja que té moltes probabilitats d’estar en les primeres posicions de la llista de prioritats pel que fa a actuacions a centres educatius.

Això sí, Viñas ha recordat que en aquests moments Ensenyament té sobre la taula la possibilitat de fer un institut-escola i que això “canvia l’horitzó”.

El director ha assegurat que la planificació es farà conjuntament amb l’Ajuntament i amb la comunitat educativa, però que s’hauran d’estudiar quines possibilitats es plantegen “abans de decidir què farem”.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
“El carrer Puigmal s’enfonsa davant la passivitat de l’Ajuntament”
Festa de la tardor a l’edifici Ressò de Sant Muç
Es pintarà un banc ‘trans’ a Salvador Allende per homenatjar Alan Montoliu
Rubí es planteja formar part de l’Àrea Metropolitana de Barcelona
El Sindicat del Lloguer vol plantar cara a l’increment del preu dels lloguers a Rubí
El Moviment per unes pensions dignes reconeix alguns avanços, però no desistirà en les seves reivindicacions