Podem s’aproxima a Catalunya en Comú de cara a les municipals
Política | 17 de juliol de 2018

REDACCIÓ
Podem Rubí va decidir el 6 de juliol iniciar contactes amb Catalunya en Comú Rubí de cara a les eleccions municipals del 2019. De fet, hi ha persones de Podem que participen de Catalunya en Comú Rubí a títol individual.

En un comunicat, la formació política espera que “se sumin persones, partits i moviments a l’espai que s’obrirà entre Rubí en Comú i Podem”.

D’altra banda, en referència a les lluites internes que s’estan produint a Esquerra Unida i Alternativa (EUiA), on una part de la formació vol fer una candidatura unitària d’esquerres o anar amb els comuns i l’altre repetir amb l’Alternativa d’Unitat Popular (AUP), Podem descarta formar una candidatura unitària d’esquerres, ja que considera que una coalició liderada per Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) “no serà el més adient”. També afirma que el seu projecte “no implica supeditar Rubí als debats nacionals, Rubí no pot esperar que arribi una República salvífica que ho solucionarà tot” i afirma que la prioritat és “solucionar tants i tants problemes de Rubí” i no presentar “mocions que res tenen a veure amb les competències municipals i que donen ales a la dreta reaccionària”.

Per últim, la formació considera que cal “integrar a diferents forces de la ciutat, prioritzant les qüestions de model de ciutat per disputar el govern al pitjor PSC”.
Podem ha decidit crear un espai de diàlegs amb Catalunya en Comú Rubí. / Arxiu
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
“El carrer Puigmal s’enfonsa davant la passivitat de l’Ajuntament”
Festa de la tardor a l’edifici Ressò de Sant Muç
Es pintarà un banc ‘trans’ a Salvador Allende per homenatjar Alan Montoliu
Rubí es planteja formar part de l’Àrea Metropolitana de Barcelona
El Sindicat del Lloguer vol plantar cara a l’increment del preu dels lloguers a Rubí
El Moviment per unes pensions dignes reconeix alguns avanços, però no desistirà en les seves reivindicacions