Més de 150 infants participen a la setena edició del Triatló de Rubí
Esports | 20 de juliol de 2018

CNR
Uns 160 infants d’entre 7 i 14 anys van participar el 8 de juliol en la setena edició del Triatló de Rubí, organitzat pel Club Natació Rubí i emmarcada dins de les activitats de la Festa Major.

El triatló, que era no competitiu, consistia a nedar un tram de natació a les piscines del Club Natació Rubí (CNR), fer una cursa a peu per les pistes d’atletisme de la Unió Atlètica Rubí, i fer un tram ciclista pels voltants de Can Rosés. Aquest any, l’objectiu era fomentar la participació rubinenca, un fet que s’ha aconseguit, ja que han participat en la prova un 13% més d’infants rubinencs respecte a l’anterior edició.

La prova es va poder realitzar gràcies a la col·laboració d’una seixantena de voluntaris, a l’Ajuntament de Rubí, la Federació Catalana de Triatló, la Policia Local, Protecció Civil i la Unió Atlètica Rubí. Tots els participants van rebre una medalla.


L’Aleví, quart al torneig de Vallirana
El dissabte, l’Aleví del CNR va participar en un torneig a Vallirana, juntament amb el CN Molins, el CN Minorisa, el CN Vallirana A, el CN Sant Feliu Masculí, el CN Caldes, el CB Sant Feliu Femení i el CN Vallirana B. L’Aleví del CNR va aconseguir la quarta posició en el torneig.


Triatló de Vitòria-Gasteiz
Fins a 11 triatletes del CNR van participar en el Triatló de Vitòria-Gasteiz, que es va celebrar a principis de juliol. Carles Marcè, José Luís López, Lluís Plaza, Carlos Pardo, Xavier Rodríguez, José Méndez, Ricard Valenzuela, Rafael Hierro i Fernando Garrocho van fer la distància Full Ironman, mentre que Toni Venteo i Jordi Tey van completar la Half Ironman.

D’altra banda, el mateix cap de setmana també es va disputar l’Altriman-Half als Pirineus francesos, una competició que va comptar amb la participació dels atletes del club Rubén Benisa (204è), Xavier Matarín (185è) i Samuel Madrid (80è).
Alguns dels participants en el triatló. / Cedida
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Una persona perd la vida en un incendi a un pis del carrer Joan Maragall
Les obres, lema de les festes del carrer Sant Jaume
El CAP Anton de Borja, en obres
Protecció Civil de la Generalitat activa l'Alerta del Pla INUNCAT per pluges intenses aquesta tarda a qualsevol punt del territori
Canvi de junta en el Club Patinatge Artístic Rubí
Reconeixement als alumnes rubinencs que han tret millor nota a la Selectivitat