Canvi de junta en el Club Patinatge Artístic Rubí
Esports | 20 de juliol de 2018

REDACCIÓ
El Club de Patinatge Artístic (CPA) de Rubí ha renovat aquest mes de juliol la seva junta directiva. La nova junta està encapçalada per Cristina Arenas com a presidenta, Antonio Antona com a vicepresident, Yaiza Tarajano com a secretaria i Montse Galobart com a comptable. Aquest nou equip directiu compta amb set vocals de suport, que són Àngels Aymerich, Carolina Parra, Benito López, Raquel Rando, José Carlos González, Manuel Rodríguez i David Montes.

La nova junta inicia nova etapa amb molta energia, amb ganes de potenciar el patinatge a la ciutat i de donar visibilitat al club. La junta, nombrosa i molt activa ja ha engegat accions per donar un nou tarannà al club més transparent i més dinàmic.

El CPA compta actualment amb 72 patinadores i patinadors, principalment en nivells d’iniciació però també en nivells de certificat i categories, que compta a més des de fa un any, amb un grup de xou. El club ha competit a escala nacional i ha guanyat ja diverses competicions en l’àmbit local.

Es poden seguir totes les novetats de l’entitat a través de les seves xarxes socials, Facebook CPA Rubí i Twitter i Instagram (@cpa_rubi).
D’esquerra a dreta començant darrera: Carolina Parra, David Montes, Àngels Aymerich, Manuel Rodríguez, Benito López i José Carlos Gonzàlez; davant: Montse Galobart, Cristina Arenas, Yaiza Tarajano, Antonio Antona i Raquel Rando. / Cedida
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
El Celler acollirà una festa de Cap d’Any amb dos ambients musicals
Veïns del camí de les Martines, desesperats per la falta de manteniment del carrer
Un grup de manifestants interrompen l’acte de celebració de la Constitució
En Comú Podem Rubí, la proposta dels comuns com a nom de la candidatura
El mag Selvin omplirà de màgiques sorpreses el Mercat Municipal aquest dissabte
El rubinenc Aleix Bueno, 4t al Campionat de Catalunya de kàrting júnior