Canvi de junta en el Club Patinatge Artístic Rubí
Esports | 20 de juliol de 2018

REDACCIÓ
El Club de Patinatge Artístic (CPA) de Rubí ha renovat aquest mes de juliol la seva junta directiva. La nova junta està encapçalada per Cristina Arenas com a presidenta, Antonio Antona com a vicepresident, Yaiza Tarajano com a secretaria i Montse Galobart com a comptable. Aquest nou equip directiu compta amb set vocals de suport, que són Àngels Aymerich, Carolina Parra, Benito López, Raquel Rando, José Carlos González, Manuel Rodríguez i David Montes.

La nova junta inicia nova etapa amb molta energia, amb ganes de potenciar el patinatge a la ciutat i de donar visibilitat al club. La junta, nombrosa i molt activa ja ha engegat accions per donar un nou tarannà al club més transparent i més dinàmic.

El CPA compta actualment amb 72 patinadores i patinadors, principalment en nivells d’iniciació però també en nivells de certificat i categories, que compta a més des de fa un any, amb un grup de xou. El club ha competit a escala nacional i ha guanyat ja diverses competicions en l’àmbit local.

Es poden seguir totes les novetats de l’entitat a través de les seves xarxes socials, Facebook CPA Rubí i Twitter i Instagram (@cpa_rubi).
D’esquerra a dreta començant darrera: Carolina Parra, David Montes, Àngels Aymerich, Manuel Rodríguez, Benito López i José Carlos Gonzàlez; davant: Montse Galobart, Cristina Arenas, Yaiza Tarajano, Antonio Antona i Raquel Rando. / Cedida
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Una persona perd la vida en un incendi a un pis del carrer Joan Maragall
Les obres, lema de les festes del carrer Sant Jaume
El CAP Anton de Borja, en obres
Protecció Civil de la Generalitat activa l'Alerta del Pla INUNCAT per pluges intenses aquesta tarda a qualsevol punt del territori
Canvi de junta en el Club Patinatge Artístic Rubí
Reconeixement als alumnes rubinencs que han tret millor nota a la Selectivitat