L’escriptora rubinenca Silvia Salgado publica ‘La aldea’
Cultura | 20 de juliol de 2018

REDACCIÓ
L’escriptora Silvia Salgado, amb la novel·la. / Cedida
L’escriptora rubinenca Silvia Salgado ha publicat la novel·la ‘La aldea’, una història protagonitzada per una dona que viatja per reconstruir un poblat.

L’escriptora, que va passar la infància i l’adolescència a Rubí, tot i que ara viu a La Corunya, retorna al gènere de la novel·la amb una història que publica Editorial Siete Islas i que gira al voltant d’una arquitecta separada, mare d’un adolescent que treballa com a fotògrafa d’interiors. En un moment donat, la protagonista planteja traslladar-se a la Xina per ajudar a reconstruir un poblat assolat per un terratrèmol. “En un moment o altre, tots patim un terratrèmol (...) i per tornar a començar, cal reconstruir els fonaments”.

Silvia Salgado, de 44 anys, és llicenciada en Ciències Polítiques i té un Màster en Periodisme. Es dedica professionalment a l’àmbit dels Recursos Humans i ha escrit la novel·la ‘Mientras hilan las mariposas’ i el compte il·lustrat ‘Cuéntame un cuento, ¡yo te lo pinto!’, tots dos publicats en format digital a través d’Amazon.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Una persona perd la vida en un incendi a un pis del carrer Joan Maragall
Les obres, lema de les festes del carrer Sant Jaume
El CAP Anton de Borja, en obres
Protecció Civil de la Generalitat activa l'Alerta del Pla INUNCAT per pluges intenses aquesta tarda a qualsevol punt del territori
Canvi de junta en el Club Patinatge Artístic Rubí
Reconeixement als alumnes rubinencs que han tret millor nota a la Selectivitat