L’escriptora rubinenca Silvia Salgado publica ‘La aldea’
Cultura | 20 de juliol de 2018

REDACCIÓ
L’escriptora Silvia Salgado, amb la novel·la. / Cedida
L’escriptora rubinenca Silvia Salgado ha publicat la novel·la ‘La aldea’, una història protagonitzada per una dona que viatja per reconstruir un poblat.

L’escriptora, que va passar la infància i l’adolescència a Rubí, tot i que ara viu a La Corunya, retorna al gènere de la novel·la amb una història que publica Editorial Siete Islas i que gira al voltant d’una arquitecta separada, mare d’un adolescent que treballa com a fotògrafa d’interiors. En un moment donat, la protagonista planteja traslladar-se a la Xina per ajudar a reconstruir un poblat assolat per un terratrèmol. “En un moment o altre, tots patim un terratrèmol (...) i per tornar a començar, cal reconstruir els fonaments”.

Silvia Salgado, de 44 anys, és llicenciada en Ciències Polítiques i té un Màster en Periodisme. Es dedica professionalment a l’àmbit dels Recursos Humans i ha escrit la novel·la ‘Mientras hilan las mariposas’ i el compte il·lustrat ‘Cuéntame un cuento, ¡yo te lo pinto!’, tots dos publicats en format digital a través d’Amazon.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
“El carrer Puigmal s’enfonsa davant la passivitat de l’Ajuntament”
Festa de la tardor a l’edifici Ressò de Sant Muç
Es pintarà un banc ‘trans’ a Salvador Allende per homenatjar Alan Montoliu
Rubí es planteja formar part de l’Àrea Metropolitana de Barcelona
El Sindicat del Lloguer vol plantar cara a l’increment del preu dels lloguers a Rubí
El Moviment per unes pensions dignes reconeix alguns avanços, però no desistirà en les seves reivindicacions