L’escriptora rubinenca Silvia Salgado publica ‘La aldea’
Cultura | 20 de juliol de 2018

REDACCIÓ
L’escriptora Silvia Salgado, amb la novel·la. / Cedida
L’escriptora rubinenca Silvia Salgado ha publicat la novel·la ‘La aldea’, una història protagonitzada per una dona que viatja per reconstruir un poblat.

L’escriptora, que va passar la infància i l’adolescència a Rubí, tot i que ara viu a La Corunya, retorna al gènere de la novel·la amb una història que publica Editorial Siete Islas i que gira al voltant d’una arquitecta separada, mare d’un adolescent que treballa com a fotògrafa d’interiors. En un moment donat, la protagonista planteja traslladar-se a la Xina per ajudar a reconstruir un poblat assolat per un terratrèmol. “En un moment o altre, tots patim un terratrèmol (...) i per tornar a començar, cal reconstruir els fonaments”.

Silvia Salgado, de 44 anys, és llicenciada en Ciències Polítiques i té un Màster en Periodisme. Es dedica professionalment a l’àmbit dels Recursos Humans i ha escrit la novel·la ‘Mientras hilan las mariposas’ i el compte il·lustrat ‘Cuéntame un cuento, ¡yo te lo pinto!’, tots dos publicats en format digital a través d’Amazon.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Veïns del camí de les Martines, desesperats per la falta de manteniment del carrer
En Comú Podem Rubí, la proposta dels comuns com a nom de la candidatura
Un grup de manifestants interrompen l’acte de celebració de la Constitució
El mag Selvin omplirà de màgiques sorpreses el Mercat Municipal aquest dissabte
El rubinenc Aleix Bueno, 4t al Campionat de Catalunya de kàrting júnior
Alta participació en la commemoració del Dia de les Persones amb Diversitat Funcional