Nova edició de l’Arran de Font
Cultura | 20 de juliol de 2018

REDACCIÓ
Òmnium Cultural i Rubí d’Arrel organitzen una nova edició de l’Arran de Font, una vetllada musical i literària que se celebra cada any al voltant de la font de Sant Muç.

L’activitat, que tindrà lloc aquest dissabte 21 de juliol, començarà a les 20 hores a la plaça del Doctor Guardiet, des d’on voluntaris de Rubí d’Arrel guiaran els participants fins a la font de Sant Muç. Un cop a la font, hi haurà la lectura de textos ‘Voluntat indòmita’, un recull de poemes que el grup La Càmara Teatre-Rubí ha interpretat a l’espai Lectors, al tren!. Després, està previst el sopar i es podrà gaudir de l’actuació del grup Alea.

Els organitzadors recomanen als assistents portar roba i calçat còmode, una llanterna i el sopar. A la font, hi haurà servei de bar, que inclourà els tradicionals ‘mojitos’, però també es podrà veure aigua directament de la font.

L’Arran de Font va sorgir el 2012 com a síntesi d’una iniciativa conjunta de caràcter cultural i territorial entre les dues entitats amb la finalitat de dinamitzar la font de Sant Muç, en aquell moment recentment recuperada i restaurada i organitzar una activitat d’estiu cultural nocturna de qualitat.
Imatge d’una edició passada de l’Arran de Font. / Arxiu
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
“El carrer Puigmal s’enfonsa davant la passivitat de l’Ajuntament”
Festa de la tardor a l’edifici Ressò de Sant Muç
Es pintarà un banc ‘trans’ a Salvador Allende per homenatjar Alan Montoliu
Rubí es planteja formar part de l’Àrea Metropolitana de Barcelona
El Sindicat del Lloguer vol plantar cara a l’increment del preu dels lloguers a Rubí
El Moviment per unes pensions dignes reconeix alguns avanços, però no desistirà en les seves reivindicacions