Nova edició de l’Arran de Font
Cultura | 20 de juliol de 2018

REDACCIÓ
Òmnium Cultural i Rubí d’Arrel organitzen una nova edició de l’Arran de Font, una vetllada musical i literària que se celebra cada any al voltant de la font de Sant Muç.

L’activitat, que tindrà lloc aquest dissabte 21 de juliol, començarà a les 20 hores a la plaça del Doctor Guardiet, des d’on voluntaris de Rubí d’Arrel guiaran els participants fins a la font de Sant Muç. Un cop a la font, hi haurà la lectura de textos ‘Voluntat indòmita’, un recull de poemes que el grup La Càmara Teatre-Rubí ha interpretat a l’espai Lectors, al tren!. Després, està previst el sopar i es podrà gaudir de l’actuació del grup Alea.

Els organitzadors recomanen als assistents portar roba i calçat còmode, una llanterna i el sopar. A la font, hi haurà servei de bar, que inclourà els tradicionals ‘mojitos’, però també es podrà veure aigua directament de la font.

L’Arran de Font va sorgir el 2012 com a síntesi d’una iniciativa conjunta de caràcter cultural i territorial entre les dues entitats amb la finalitat de dinamitzar la font de Sant Muç, en aquell moment recentment recuperada i restaurada i organitzar una activitat d’estiu cultural nocturna de qualitat.
Imatge d’una edició passada de l’Arran de Font. / Arxiu
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Veïns del camí de les Martines, desesperats per la falta de manteniment del carrer
En Comú Podem Rubí, la proposta dels comuns com a nom de la candidatura
Un grup de manifestants interrompen l’acte de celebració de la Constitució
El mag Selvin omplirà de màgiques sorpreses el Mercat Municipal aquest dissabte
El rubinenc Aleix Bueno, 4t al Campionat de Catalunya de kàrting júnior
Alta participació en la commemoració del Dia de les Persones amb Diversitat Funcional