Nova edició de l’Arran de Font
Cultura | 20 de juliol de 2018

REDACCIÓ
Òmnium Cultural i Rubí d’Arrel organitzen una nova edició de l’Arran de Font, una vetllada musical i literària que se celebra cada any al voltant de la font de Sant Muç.

L’activitat, que tindrà lloc aquest dissabte 21 de juliol, començarà a les 20 hores a la plaça del Doctor Guardiet, des d’on voluntaris de Rubí d’Arrel guiaran els participants fins a la font de Sant Muç. Un cop a la font, hi haurà la lectura de textos ‘Voluntat indòmita’, un recull de poemes que el grup La Càmara Teatre-Rubí ha interpretat a l’espai Lectors, al tren!. Després, està previst el sopar i es podrà gaudir de l’actuació del grup Alea.

Els organitzadors recomanen als assistents portar roba i calçat còmode, una llanterna i el sopar. A la font, hi haurà servei de bar, que inclourà els tradicionals ‘mojitos’, però també es podrà veure aigua directament de la font.

L’Arran de Font va sorgir el 2012 com a síntesi d’una iniciativa conjunta de caràcter cultural i territorial entre les dues entitats amb la finalitat de dinamitzar la font de Sant Muç, en aquell moment recentment recuperada i restaurada i organitzar una activitat d’estiu cultural nocturna de qualitat.
Imatge d’una edició passada de l’Arran de Font. / Arxiu
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Una persona perd la vida en un incendi a un pis del carrer Joan Maragall
Les obres, lema de les festes del carrer Sant Jaume
El CAP Anton de Borja, en obres
Protecció Civil de la Generalitat activa l'Alerta del Pla INUNCAT per pluges intenses aquesta tarda a qualsevol punt del territori
Canvi de junta en el Club Patinatge Artístic Rubí
Reconeixement als alumnes rubinencs que han tret millor nota a la Selectivitat