La festa Cubanejant celebra el seu 10è aniversari amb la presència d’Aleida Guevara, filla del ‘Che’
Cultura | 20 de juliol de 2018

REDACCIÓ
El Casal d’Amistat Catalano-Cubà ja ho té tot a punt per a una nova festa ‘Cubanejant’, una proposta que enguany arriba a la seva 10a edició.

Sota el lema ‘Sempre és 26’, la festa tindrà lloc aquest 21 de juliol durant tot el dia, des del matí a 1.30 hores de la matinada.

La festa, que estarà presentada per Mariela Bejerano, oferirà tallers i mostres de salsa durant el matí. Ja a la tarda, a les 18.30 hores, tindrà lloc una actuació musical a càrrec de Pili Cayero, Mireia i Danieli i després es presentarà el llibre ‘Tengo algo que contarte’, a càrrec de la Guerrilla Comunicacional.

Posteriorment, arribarà l’acte central, una xerrada sota el títol de ‘Cuba, 60 años de Revolución’, a càrrec d’Aleida Guevara, filla d’Ernesto ‘Che’ Guevara.

Ja a la nit tindrà lloc el tradicional sopar típic cubà (arròs congri, pollastre a la criolla, chicharitas) amb beguda i gelat per 12 euros. Per apuntar-se al sopar cal reservar al 647 824811 (Ana) o 695673280 (Juli). La festa finalitzarà, com és habitual, amb el Ball de nit amb Los Angelitos Negros.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Una persona perd la vida en un incendi a un pis del carrer Joan Maragall
Les obres, lema de les festes del carrer Sant Jaume
El CAP Anton de Borja, en obres
Protecció Civil de la Generalitat activa l'Alerta del Pla INUNCAT per pluges intenses aquesta tarda a qualsevol punt del territori
Canvi de junta en el Club Patinatge Artístic Rubí
Reconeixement als alumnes rubinencs que han tret millor nota a la Selectivitat