Carme Llop i Sergi Marcos participen a una mostra col·lectiva a l’Empordà
Cultura | 20 de juliol de 2018

REDACCIÓ
Els pintors rubinencs Sergi Marcos i Carme Llop participen en una exposició col·lectiva a l’Espai d’Art Km 7, situat a Saus, Camallera i Llampaies, a l’Alt Empordà. La mostra està dirigida pel galerista José Luis Pascual i s’inaugurarà el 28 de juliol a les 19 hores.

El títol de l’exposició col·lectiva és ‘0 figura’, i respon al format de 18x14 cm. La proposta és que els artistes participants facin una obra que identifiqui el seu estil, tant en pintura, fotografia o escultura. Està prevista la participació d’una seixantena d’artistes, entre els quals n’hi ha alguns de molt reconeguts, com els pintors Artigau, Serra de Rivera, Perico Pastor, Alicia Marsans o Pujol Boira i els escultors Enric Pladevall, Josep Canals, Javier Garcés, Guerrero Medina, Hiroshi Kitamura i José Luis Pascual.

La mostra de l’Espai d’Art Km 7, que es troba en un indret envoltat d’un jardí ple d’escultures, es podrà visitar fins al 19 d’agost.
Sergi Marcos i Carme Llop exposaran en una col·lectiva a l’Alt Empordà. / Arxiu
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Una persona perd la vida en un incendi a un pis del carrer Joan Maragall
Les obres, lema de les festes del carrer Sant Jaume
El CAP Anton de Borja, en obres
Protecció Civil de la Generalitat activa l'Alerta del Pla INUNCAT per pluges intenses aquesta tarda a qualsevol punt del territori
Canvi de junta en el Club Patinatge Artístic Rubí
Reconeixement als alumnes rubinencs que han tret millor nota a la Selectivitat