El pont de Cova Solera s’ampliarà amb un tercer carril i amb un espai per vianants i bicis
La Diputació de Barcelona subvencionarà amb 1,7 milions d’euros l’actuació
Actualitat | 26 de juliol de 2018

REDACCIÓ
El pont de Cova Solera, que facilita l’accés al polígon des de la carretera C-1413, s’ampliarà amb un tercer carril per a vehicles per facilitar el trànsit rodat i evitar les retencions. A més, s’habilitarà un itinerari per al pas de vianants i de bicicletes que afavorirà la mobilitat sostenible.

D’altra banda, al polígon de Can Jardí se substituiran les lluminàries de VSAP a LED, apostant per una il·luminació més eficient.

Les dues actuacions tenen un cost total de 2.147.717, 53 d’euros, dels quals 1,7 milions seran subvencionats per la Diputació de Barcelona, en el marc del Pla de Modernització de Polígons de la Diputació. Aquests diners es faran efectius de manera fraccionada entre els anys 2018 i 2020.

Els parcs d’activitat econòmica de Cova Solera i Can Jardí ocupen una superfície total de 145 hectàrees i comptem amb 351 empreses en les quals treballen 3.803 treballadors.

El president de la Diputació, Marc Castells, va presentar dimarts aquest Pla de Modernització de Polígons de la corporació. El pla, dotat amb 30 milions d’euros, finança inversions de gran impacte als polígons d’activitat econòmica de la demarcació. Segons Castells, l’objectiu és transformar-los per fer créixer les empreses que s’hi ubiquen i crear nous llocs de treball, aconseguint de retruc incrementar el PIB industrial català. L’actuació a Cova Solera i Can Jardí és una de les cinc triades per l’organisme provincial, que també ha atorgat ajuts per a projectes de millora en els polígons de Can Roqueta (Sabadell), La Valldan (Berga), Les Comes (Igualada) i El Pla d’en Boet, Les Hortes del Camí Ral, Rengle I i II, Balançó i Boter (Mataró).
El pont de Cova Solera uneix la comarcal C-1413 i el polígon. / A. Martín
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
El Celler acollirà una festa de Cap d’Any amb dos ambients musicals
Veïns del camí de les Martines, desesperats per la falta de manteniment del carrer
Un grup de manifestants interrompen l’acte de celebració de la Constitució
En Comú Podem Rubí, la proposta dels comuns com a nom de la candidatura
El mag Selvin omplirà de màgiques sorpreses el Mercat Municipal aquest dissabte
El rubinenc Aleix Bueno, 4t al Campionat de Catalunya de kàrting júnior