L’Ajuntament signa un acord amb CaixaBank per destinar 10 habitatges a lloguer social
Actualitat | 30 de juliol de 2018

REDACCIÓ
L'Oficina Local d'Habitatge en una imatge d'arxiu.
L'Ajuntament de Rubí ha adquirit l'usdefruit pels pròxims 4 anys de 10 habitatges propietat de CaixaBank. Així s’ha recollit en un conveni que l'alcaldessa Ana María Martínez i Xavier Garcia, Director Comercial de Barcelona Província a CaixaBank, han signat i que compromet l'administració local a destinar els immobles a lloguer social.

A través d'aquest conveni, l'entitat financera cedeix en usdefruit a l'Ajuntament de Rubí un màxim de 10 habitatges a canvi d'una contraprestació mensual per cada habitatge.
Aquests habitatges s'incorporaran al parc municipal d'habitatges de lloguer social que gestiona PROURSA, que actualment són un total de 149 i tots estan llogats i habitats.

"Durant tot el mandat, les polítiques d'habitatge parteixen de la negociació i el diàleg. Aquest model de treball ens ha permès fer créixer el parc de lloguer social minimitzant els costos”, ha assenyalat l’alcaldessa, qui ha afegit que “amb aquest conveni incorporem nous immobles i podrem donar solució a famílies que ja no seran desnonades. És una magnífica notícia per la ciutat”.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Veïns del camí de les Martines, desesperats per la falta de manteniment del carrer
En Comú Podem Rubí, la proposta dels comuns com a nom de la candidatura
Un grup de manifestants interrompen l’acte de celebració de la Constitució
El mag Selvin omplirà de màgiques sorpreses el Mercat Municipal aquest dissabte
El rubinenc Aleix Bueno, 4t al Campionat de Catalunya de kàrting júnior
Alta participació en la commemoració del Dia de les Persones amb Diversitat Funcional