L’Ajuntament signa un acord amb CaixaBank per destinar 10 habitatges a lloguer social
Actualitat | 30 de juliol de 2018

REDACCIÓ
L'Oficina Local d'Habitatge en una imatge d'arxiu.
L'Ajuntament de Rubí ha adquirit l'usdefruit pels pròxims 4 anys de 10 habitatges propietat de CaixaBank. Així s’ha recollit en un conveni que l'alcaldessa Ana María Martínez i Xavier Garcia, Director Comercial de Barcelona Província a CaixaBank, han signat i que compromet l'administració local a destinar els immobles a lloguer social.

A través d'aquest conveni, l'entitat financera cedeix en usdefruit a l'Ajuntament de Rubí un màxim de 10 habitatges a canvi d'una contraprestació mensual per cada habitatge.
Aquests habitatges s'incorporaran al parc municipal d'habitatges de lloguer social que gestiona PROURSA, que actualment són un total de 149 i tots estan llogats i habitats.

"Durant tot el mandat, les polítiques d'habitatge parteixen de la negociació i el diàleg. Aquest model de treball ens ha permès fer créixer el parc de lloguer social minimitzant els costos”, ha assenyalat l’alcaldessa, qui ha afegit que “amb aquest conveni incorporem nous immobles i podrem donar solució a famílies que ja no seran desnonades. És una magnífica notícia per la ciutat”.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
“El carrer Puigmal s’enfonsa davant la passivitat de l’Ajuntament”
Festa de la tardor a l’edifici Ressò de Sant Muç
Es pintarà un banc ‘trans’ a Salvador Allende per homenatjar Alan Montoliu
Rubí es planteja formar part de l’Àrea Metropolitana de Barcelona
El Sindicat del Lloguer vol plantar cara a l’increment del preu dels lloguers a Rubí
El Moviment per unes pensions dignes reconeix alguns avanços, però no desistirà en les seves reivindicacions