La zona blava torna a ser gratuïta durant tot el mes d’agost
Actualitat | 1 d'agost de 2018

REDACCIÓ
Les màquines de pagament de la zona blava estan inoperatives des de l'1 d'agost. / Arxiu
Des d’aquest dimecres 1 d’agost, la ciutadania pot aparcar gratuïtament a les diferents places de la zona blava del nucli urbà de Rubí. La zona blava tornarà a funcionar l’1 de setembre, coincidint amb el retorn a l’activitat habitual de la majoria de la població i la conseqüent recuperació de la pressió d’aparcament.

Paral·lelament, la zona taronja, que durant la resta de l’any té limitació horària, també estarà inoperativa durant l’agost. Aquest tipus d’estacionament, que es pot trobar a l’Escardívol i a l’aparcament del Rubí Forma, no té cap cost per a l’usuari i la seva única limitació és temporal: només s’hi pot aparcar durant un màxim d’una hora i mitja.

L’objectiu de les places d’aparcament de les zones taronges és afavorir la rotació de vehicles en espais que tenen un ús molt intensiu, com són els aparcaments de l’Escardívol i el Rubí Forma. Per estacionar-hi, només cal indicar de manera visible l’hora d’arribada.

Horari d’estiu del bus urbà
El servei d’autobús urbà també pateix canvis durant el període estiuenc. Els horaris de les diferents línies es modifiquen ─entre el 4 d'agost i el 2 de setembre─ per adaptar-se a la menor demanda que es produeix en aquesta època de l’any.

Així, les línies 1, 2, 3, 4, 5 i 7 veuran reduït el seu horari, amb una freqüència de pas d'una hora les línies 1, 2, 3 i 7 i de 3/4 d'hora les línies 4 i 5 els dies feiners. En canvi, la línia 6 ─que dona servei als polígons industrials─ estarà inoperativa fins al 2 de setembre.

Podeu consultar els horaris d'estiu al web de RubíBus, als mateixos autobusos i a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania (OAC) Centre.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
“El carrer Puigmal s’enfonsa davant la passivitat de l’Ajuntament”
Festa de la tardor a l’edifici Ressò de Sant Muç
Es pintarà un banc ‘trans’ a Salvador Allende per homenatjar Alan Montoliu
Rubí es planteja formar part de l’Àrea Metropolitana de Barcelona
El Sindicat del Lloguer vol plantar cara a l’increment del preu dels lloguers a Rubí
El Moviment per unes pensions dignes reconeix alguns avanços, però no desistirà en les seves reivindicacions