La zona blava torna a ser gratuïta durant tot el mes d’agost
Actualitat | 1 d'agost de 2018

REDACCIÓ
Les màquines de pagament de la zona blava estan inoperatives des de l'1 d'agost. / Arxiu
Des d’aquest dimecres 1 d’agost, la ciutadania pot aparcar gratuïtament a les diferents places de la zona blava del nucli urbà de Rubí. La zona blava tornarà a funcionar l’1 de setembre, coincidint amb el retorn a l’activitat habitual de la majoria de la població i la conseqüent recuperació de la pressió d’aparcament.

Paral·lelament, la zona taronja, que durant la resta de l’any té limitació horària, també estarà inoperativa durant l’agost. Aquest tipus d’estacionament, que es pot trobar a l’Escardívol i a l’aparcament del Rubí Forma, no té cap cost per a l’usuari i la seva única limitació és temporal: només s’hi pot aparcar durant un màxim d’una hora i mitja.

L’objectiu de les places d’aparcament de les zones taronges és afavorir la rotació de vehicles en espais que tenen un ús molt intensiu, com són els aparcaments de l’Escardívol i el Rubí Forma. Per estacionar-hi, només cal indicar de manera visible l’hora d’arribada.

Horari d’estiu del bus urbà
El servei d’autobús urbà també pateix canvis durant el període estiuenc. Els horaris de les diferents línies es modifiquen ─entre el 4 d'agost i el 2 de setembre─ per adaptar-se a la menor demanda que es produeix en aquesta època de l’any.

Així, les línies 1, 2, 3, 4, 5 i 7 veuran reduït el seu horari, amb una freqüència de pas d'una hora les línies 1, 2, 3 i 7 i de 3/4 d'hora les línies 4 i 5 els dies feiners. En canvi, la línia 6 ─que dona servei als polígons industrials─ estarà inoperativa fins al 2 de setembre.

Podeu consultar els horaris d'estiu al web de RubíBus, als mateixos autobusos i a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania (OAC) Centre.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
El Celler acollirà una festa de Cap d’Any amb dos ambients musicals
Veïns del camí de les Martines, desesperats per la falta de manteniment del carrer
Un grup de manifestants interrompen l’acte de celebració de la Constitució
En Comú Podem Rubí, la proposta dels comuns com a nom de la candidatura
El mag Selvin omplirà de màgiques sorpreses el Mercat Municipal aquest dissabte
El rubinenc Aleix Bueno, 4t al Campionat de Catalunya de kàrting júnior