Una part del veïnat del Progrés continua sense subministrament d’aigua
Actualitat | 2 d'agost de 2018

CRISTINA CARRASCO
Tècnics de Sorea continuen treballant per solucionar una tercera avaria. / C.c
Una part del veïnat de la zona Progrés continua aquest dijous sense subministrament d’aigua per una avaria en una escomesa de les canonades del clavegueram. Tècnics de Sorea segueixen treballant a la zona intentant solucionar aquesta nova avaria.

Des de dimarts s’han repetit les incidències i avaries en la xarxa de clavegueram que dona servei al veïnat del Progrés. Dimarts al migdia es va produir una primera fuita d’aigua que va deixar sense subministrament a gran part del veïnat. Dimecres, Sorea va instal·lar a la zona un camió cisterna per tal que els afectats poguessin recollir aigua.

Quan la primera fuita estava solucionada, es va produir, a pocs metres de distància, una segona fuita, fet que va impossibilitar restablir el servei. Durant tota la tarda i part de la nit, els tècnics de Sorea han continuat treballant en l’avaria, fins que l’han solucionat de matinada.

Tot i això, s’ha produït una tercera incidència quan poc després s’ha detectat que una escomesa al carrer Marconi no funcionava correctament. Això ha produït que part del veïnat encara no hagi pogut recuperar el subministrament d’aigua. Sorea ha decidit mantenir el camió cisterna a la zona, mentre es continuen els treballs de reparació, que preveuen que es puguin enllestir a finals de la tarda.
Entre els carrers que han estat afectats per aquestes avaries hi ha els carrers Marconi, Apel·les Mestres, Pitàgores i la plaça del Progrés. Actualment, segons Sorea, resten sense servei el carrer Marconi i el carrer Pitàgores.

Tècnics de Sorea han explicat a Diari de Rubí que aquest tipus d’avaria són molt habituals a l’estiu, quan les canonades són antigues i fa molta calor.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
El Celler acollirà una festa de Cap d’Any amb dos ambients musicals
Veïns del camí de les Martines, desesperats per la falta de manteniment del carrer
Un grup de manifestants interrompen l’acte de celebració de la Constitució
En Comú Podem Rubí, la proposta dels comuns com a nom de la candidatura
El mag Selvin omplirà de màgiques sorpreses el Mercat Municipal aquest dissabte
El rubinenc Aleix Bueno, 4t al Campionat de Catalunya de kàrting júnior