El Club Patinatge Artístic tanca la temporada amb la participació de Noelia Bou en el Campionat de Barcelona
Esports | 2 d'agost de 2018

REDACCIÓ
La patinadora Noelia Bou es va classificar al març per al Campionat de Barcelona. / CPA Rubí
El Club de Patinatge Artístic (CPA) de Rubí ha donat per finalitzada aquesta temporada amb la participació de la patinadora local Noelia Bou en el Campionat de Barcelona de categoria cadet, disputat el passat cap de setmana a Lliçà de Vall.

La competició es va iniciar dissabte amb un programa de disc curt, de 2′ 30″' de durada, i va finalitzar diumenge amb un programa de disc llarg, de 3′ 30″'. En aquest breu temps, les patinadores van haver d'executar totes les figures i passos del reglament, entre les quals hi ha un salt Axel, un salt de dues voltes com Metz o Lutz, cabrioles d'un mínim de tres voltes i una seqüència de passos determinats. Noelia Bou va fer una bona actuació i va quedar en 16a posició amb 75,6 punts.

D'altra banda, la també patinadora del CPA Rubí Elsa Quero va superar l'examen de Certificat a Castellar del Vallès. Amb aquest nou títol, Quero podrà competir dins Categories la propera temporada.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Una persona perd la vida en un incendi a un pis del carrer Joan Maragall
Les obres, lema de les festes del carrer Sant Jaume
El CAP Anton de Borja, en obres
Protecció Civil de la Generalitat activa l'Alerta del Pla INUNCAT per pluges intenses aquesta tarda a qualsevol punt del territori
Canvi de junta en el Club Patinatge Artístic Rubí
Reconeixement als alumnes rubinencs que han tret millor nota a la Selectivitat