Rubí es queda sense subseu dels World Roller Games de Barcelona
La pista de La Llana no compleix les mides que exigeix la World Skate
Esports | 28 d'agost de 2018

REDACCIÓ
Rubí s’ha quedat sense subseu dels World Roller Games, la competició internacional més important dels esports relacionats amb el patinatge sobre rodes, que se celebrarà l’estiu del 2019 a Barcelona.

Inicialment, estava previst que el pavelló de La Llana fos una de les subseus i acollís la competició d’hoquei línia, però finalment aquesta possibilitat ha quedat descartada.

Segons ha informat la Federació Catalana de Patinatge, el Comitè Organitzador dels World Roller Games ha refusat la pista rubinenca perquè no té les mides reglamentàries per acollir partits de competició oficial, ja que la World Skate, la federació internacional de patinatge, va canviar els criteris.

Per aquest motiu, la pista del pavelló de La Llana ara resulta massa gran per acollir esdeveniments esportius internacionals.

De fet, les dimensions de la pista, així com el paviment, són un dels motius pels quals el Cent Patins continua disputant els seus partits oficials a la pista Francesc Calvo.

Rubí haurà de conformar-se amb acollir entrenaments o competicions prèvies dels equips, però la competició d’hoquei línia es disputarà finalment als pavellons de la Mar Bella, a Horta i al Palau Blaugrana.

Un esdeveniment mundial
Els World Roller Games són un dels esdeveniments esportius més importants del planeta, ja que acullen 11 campionats del món de les disciplines alpí, artístic, roller freestyle, descens, inline freestyle, hoquei línia, hoquei patins, roller derby, scooter, velocitat i skateboard. Barcelona rebrà 4.000 esportistes entre el 5 i el 14 de juliol i tindrà com a seu central les diferents instal·lacions de l’Anella Olímpica. Fora de Barcelona, hi haurà proves a Vilanova, Mollet, Terrassa i Sant Cugat.
El Palau Sant Jordi acollirà part de la competició internacional. / Imatge virtual
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Carrers inundats, esllavissades a la carretera i arbres caiguts, principals conseqüències de les intenses pluges
Comença el muntatge del túnel de llum al carrer Maximí Fornés
Roberto Martín, escollit portaveu de l'agrupació de C's de Rubí
Les obres de rehabilitació del Casino començaran al gener
La ciutat es recupera després del fort episodi de pluges
Seguiment massiu a Rubí la vaga d'estudiants convocada contra el masclisme