Autobusos per anar des de Rubí a la manifestació de la Diagonal
Política | 7 de setembre de 2018

MARTA CABRERA
Barcelona acollirà una nova manifestació reivindicativa. / Arxiu
L’entitat Òmnium Rubí ofereix places d’autobús per a totes aquelles persones que es vulguin desplaçar a la gran manifestació que tindrà lloc a l’avinguda Diagonal de Barcelona coincidint amb l’Onze de Setembre.

Aquells que vulguin anar i que prefereixin anar en bus, en comptes d’agafar el tren o anar en vehicle privat, poden comprar un tiquet d’anada i tornada per 9 euros. Els bitllets es troben al punt de venda de Viatges Franquesa, al carrer Francesc Macià, 63. Els autocars sortiran a les 14 hores des de l’Escardívol.

“De moment ja tenim 5 autocars plens i acabem d’obrir el sisè”, ha explicat el president de l’entitat, Martí Pujol, que anima tothom a assistir a la mobilització: “Serà la primera Diada amb els dirigents a la presó, és molt important que ens manifestem, la voluntat majoritària de la població catalana ha de quedar clara”.

D’altra banda, l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) està venent les samarretes color corall amb les quals les entitats conviden la ciutadania a assistir a la manifestació. Es poden comprar per 15 euros al carrer Llobateras, 65, o a la parada que l’ANC instal·la cada tarda davant del comerç Bendranas.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Carrers inundats, esllavissades a la carretera i arbres caiguts, principals conseqüències de les intenses pluges
Comença el muntatge del túnel de llum al carrer Maximí Fornés
Roberto Martín, escollit portaveu de l'agrupació de C's de Rubí
Les obres de rehabilitació del Casino començaran al gener
La ciutat es recupera després del fort episodi de pluges
Seguiment massiu a Rubí la vaga d'estudiants convocada contra el masclisme