El CAP Anton de Borja reobre després de les obres de millora durant l’agost
Actualitat | 12 de setembre de 2018

CRISTINA CARRASCO
El Centre d’Assistència Primària (CAP) Anton de Borja, al barri del 25 de Setembre, ha reobert les seves portes i funciona amb normalitat després que hagi estat tancat des de finals de juliol per obres de millora.

Les actuacions han permès reformar l’entrada principal de l’edifici, millorant l’accessibilitat amb la instal·lació de portes automàtiques. També s’ha renovat la zona dels consultoris d’extraccions, els boxes d’atenció i l’àrea administrativa. Mentre han durat les obres, els usuaris s’han hagut de desplaçar al CAP Sant Genís.

L’alcaldessa, Ana M. Martínez, s’ha mostrat satisfeta per les actuacions de millora, tot i que ha recordat que aquest centre assistencial està pendent d’una ampliació important de les seves instal·lacions. Cal recordar que el CAP dona cobertura a una població de més de 30.000 usuaris.

Aquest projecte d’ampliació està subjecte a l’aprovació del Pla d’Ordenació Urbana Municipal (POUM), que està pendent del vistiplau de la Comissió d’Urbanisme de Barcelona. Segons Martínez, si el POUM s’allarga en el temps, el govern apostarà per una modificació puntual del pla vigent que possibiliti construir en alçada i ampliar el centre.
Avui, els usuàris han pogut utilitzar les instal·lacions sanitàries. / C.C.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Carrers inundats, esllavissades a la carretera i arbres caiguts, principals conseqüències de les intenses pluges
Comença el muntatge del túnel de llum al carrer Maximí Fornés
Roberto Martín, escollit portaveu de l'agrupació de C's de Rubí
Les obres de rehabilitació del Casino començaran al gener
La ciutat es recupera després del fort episodi de pluges
Seguiment massiu a Rubí la vaga d'estudiants convocada contra el masclisme