El CAP Anton de Borja reobre després de les obres de millora durant l’agost
Actualitat | 12 de setembre de 2018

CRISTINA CARRASCO
El Centre d’Assistència Primària (CAP) Anton de Borja, al barri del 25 de Setembre, ha reobert les seves portes i funciona amb normalitat després que hagi estat tancat des de finals de juliol per obres de millora.

Les actuacions han permès reformar l’entrada principal de l’edifici, millorant l’accessibilitat amb la instal·lació de portes automàtiques. També s’ha renovat la zona dels consultoris d’extraccions, els boxes d’atenció i l’àrea administrativa. Mentre han durat les obres, els usuaris s’han hagut de desplaçar al CAP Sant Genís.

L’alcaldessa, Ana M. Martínez, s’ha mostrat satisfeta per les actuacions de millora, tot i que ha recordat que aquest centre assistencial està pendent d’una ampliació important de les seves instal·lacions. Cal recordar que el CAP dona cobertura a una població de més de 30.000 usuaris.

Aquest projecte d’ampliació està subjecte a l’aprovació del Pla d’Ordenació Urbana Municipal (POUM), que està pendent del vistiplau de la Comissió d’Urbanisme de Barcelona. Segons Martínez, si el POUM s’allarga en el temps, el govern apostarà per una modificació puntual del pla vigent que possibiliti construir en alçada i ampliar el centre.
Avui, els usuàris han pogut utilitzar les instal·lacions sanitàries. / C.C.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Mor un motociclista rubinenc després de xocar contra un cotxe a Sant Muç
El bar Sant Patrick’s, afectat per un petit incendi
Preocupació a Sant Jordi Parc per les trobades nocturnes de joves a una nau abandonada
Rubí registra una norantena d’incidències per la tempesta
Reconeixement als alumnes rubinencs amb millors notes a la Selectivitat
Investiguen un menor que conduïa una moto sense carnet i va atropellar una dona al carrer Cervantes