El darrer muntatge de Dagoll Dagom es preestrena dissabte a La Sala
‘Maremar’ és un musical basat en una obra de Skakespeare que evoca el drama del Mediterrani
Cultura | 12 de setembre de 2018

REDACCIÓ
La companyia escènica Dagoll Dagom preestrenarà al teatre municipal La Sala el seu nou musical: ‘Maremar’, dirigit per Joan Lluís Bozzo. La producció s’estrenarà al teatre Poliorama el 22 de setembre, però el 15 de setembre farà una sessió a Rubí, on ha estat assajant durant tot el mes d’agost.

‘Maremar’ és una obra basada en el text de William Shakespeare ‘Pèricles, príncep de Tir’, una història basada en l’exili, la fugida i el naufragi. Es tracta de viure un drama escrit el segle XVII que recorda de forma inevitable el que està passant actualment a les costes de la Mediterrània, una història més viva i d’actualitat que mai.

Bozzo, que dirigeix el muntatge, compta nou actors, entre els quals destaca Roger Casamajor i Anna Castells. En aquesta obra, Dagoll Dagom explora un nou concepte de musical, en el qual només hi ha les veus dels actors i els efectes sonors que ells mateixos són capaços de reproduir. A l’obra, no hi ha instruments, tampoc músics, sinó un llenguatge musical construït pels actors.

L’obra, que és un cant a l’amor familiar i a la reunificació dels membres dispersats de la família, es representarà el 15 de setembre a les 21 hores i el preu de l’espectacle és de 10 euros.
Imatge de promoció de l’obra, que s’estrenarà al Poliorama a finals de setembre.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Carrers inundats, esllavissades a la carretera i arbres caiguts, principals conseqüències de les intenses pluges
Comença el muntatge del túnel de llum al carrer Maximí Fornés
Roberto Martín, escollit portaveu de l'agrupació de C's de Rubí
Les obres de rehabilitació del Casino començaran al gener
La ciutat es recupera després del fort episodi de pluges
Seguiment massiu a Rubí la vaga d'estudiants convocada contra el masclisme