El darrer muntatge de Dagoll Dagom es preestrena dissabte a La Sala
‘Maremar’ és un musical basat en una obra de Skakespeare que evoca el drama del Mediterrani
Cultura | 12 de setembre de 2018

REDACCIÓ
La companyia escènica Dagoll Dagom preestrenarà al teatre municipal La Sala el seu nou musical: ‘Maremar’, dirigit per Joan Lluís Bozzo. La producció s’estrenarà al teatre Poliorama el 22 de setembre, però el 15 de setembre farà una sessió a Rubí, on ha estat assajant durant tot el mes d’agost.

‘Maremar’ és una obra basada en el text de William Shakespeare ‘Pèricles, príncep de Tir’, una història basada en l’exili, la fugida i el naufragi. Es tracta de viure un drama escrit el segle XVII que recorda de forma inevitable el que està passant actualment a les costes de la Mediterrània, una història més viva i d’actualitat que mai.

Bozzo, que dirigeix el muntatge, compta nou actors, entre els quals destaca Roger Casamajor i Anna Castells. En aquesta obra, Dagoll Dagom explora un nou concepte de musical, en el qual només hi ha les veus dels actors i els efectes sonors que ells mateixos són capaços de reproduir. A l’obra, no hi ha instruments, tampoc músics, sinó un llenguatge musical construït pels actors.

L’obra, que és un cant a l’amor familiar i a la reunificació dels membres dispersats de la família, es representarà el 15 de setembre a les 21 hores i el preu de l’espectacle és de 10 euros.
Imatge de promoció de l’obra, que s’estrenarà al Poliorama a finals de setembre.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Polèmica entre Rubí i Sant Cugat per la ubicació de l’hospital
Deu dones de B Braun Rubí promouen la ciència i la tecnologia a les escoles
Seguiment desigual de la vaga general convocada pel judici
Dispositiu policial a la zona d’oci de Sant Cugat
Troben una nova plantació de marihuana a Rubí
L’AUP vol reconvertir l’antic camp de golf en un parc