L’AMPA del Rivo Rubeo reclama 56.000 euros dels pressupostos participatius
Actualitat | 12 de setembre de 2018

REDACCIÓ
L'AMPA del Rivo Rubeo fa anys que demana un camí segur per anar a l'escola. / Arxiu
L’Associació de Mares i Pares d’Alumnes (AMPA) de l’escola Rivo Rubeo han demanat explicacions a l’Ajuntament sobre la decisió final de no destinar cap dels 150.000 euros destinats a pressupostos participatius al seu projecte de camí segur escolar. El projecte proposat per l’entitat, pressupostat en 150.000 euros, ha quedat segon en les votacions amb 102 suports, per darrere de la remodelació de la pista de Can Ximelis, amb 103 vots, amb un pressupost de 94.380 euros.

Tot i això, els diners que sobren del primer projecte, no es destinaran al camí segur del Rivo Rubeo, sinó a les propostes que han quedat en tercer i quart lloc: una prova pilot d’il·luminació intel·ligent i reposar l’arbrat mort. En un comunicat, l’AMPA ha explicat que ha contactat amb l’Ajuntament per demanar “poder disposar dels gairebé 56.000 euros que pertoquen a l’opció més votada i així poder executar algunes de les accions que es descriuen al projecte i que permetria millorar l’accés al barri i el desplaçament de forma autònoma i segura de l’alumnat”.

L’AMPA del Rivo Rubeo també ha recordat que el projecte es va presentar l’any 2016 i va ser guanyador del segon Premi Civisme, però que encara no s’ha iniciat cap accés segur al centre educatiu, tret d’alguns reductors de velocitat.

Per la seva part, l’Ajuntament de moment no ha fet cap comentari respecte a la reclamació de l’entitat.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Carrers inundats, esllavissades a la carretera i arbres caiguts, principals conseqüències de les intenses pluges
Comença el muntatge del túnel de llum al carrer Maximí Fornés
Roberto Martín, escollit portaveu de l'agrupació de C's de Rubí
Les obres de rehabilitació del Casino començaran al gener
La ciutat es recupera després del fort episodi de pluges
Seguiment massiu a Rubí la vaga d'estudiants convocada contra el masclisme