L’equip de Bombers de Rubí de rescat en accidents de trànsit, entre els cinc millors de l’estat
Actualitat | 12 de setembre de 2018

REDACCIÓ
Imatge de les maniobres de l'equip de Bombers de Rubí. / Bombers
L’equip de Bombers de Rubí de rescat en accidents de trànsit és un dels cinc millors de tot l’estat espanyol. L’equip va participar la setmana passada en el concurs espanyol de rescat en accidents de trànsit, com a representant dels bombers catalans, juntament amb l’equip de Bombers de Ponent.

El concurs es va celebrar a Alcanyís entre el 4 i el 6 de setembre i va estar organitzat per l’Associació Professional de Rescat en Accidents de Trànsit. Cal destacar que en la realització de la maniobra ràpida, que consistia a rescatar del vehicle accidentat una víctima inestable en menys de 12 minuts, l’equip de Rubí va quedar en tercera posició. El guanyador global del concurs va ser l’equip de Gandia.

Cadascun dels equips estava integrat per sis bombers: un comandament que coordina i supervisa l’actuació, un sanitari que fa la valoració i la primera atenció a la víctima i quatre membres de l’equip tècnic, que executen les maniobres d’excarceració.

Aquest tipus de concursos, són molt útils per intercanviar metodologies i tècniques de treball, adquirir experiència i complementar la seva formació per continuar millorant la resposta operativa en accidents de trànsit.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Carrers inundats, esllavissades a la carretera i arbres caiguts, principals conseqüències de les intenses pluges
Comença el muntatge del túnel de llum al carrer Maximí Fornés
Roberto Martín, escollit portaveu de l'agrupació de C's de Rubí
Les obres de rehabilitació del Casino començaran al gener
La ciutat es recupera després del fort episodi de pluges
Seguiment massiu a Rubí la vaga d'estudiants convocada contra el masclisme