L’equip de Bombers de Rubí de rescat en accidents de trànsit, entre els cinc millors de l’estat
Actualitat | 12 de setembre de 2018

REDACCIÓ
Imatge de les maniobres de l'equip de Bombers de Rubí. / Bombers
L’equip de Bombers de Rubí de rescat en accidents de trànsit és un dels cinc millors de tot l’estat espanyol. L’equip va participar la setmana passada en el concurs espanyol de rescat en accidents de trànsit, com a representant dels bombers catalans, juntament amb l’equip de Bombers de Ponent.

El concurs es va celebrar a Alcanyís entre el 4 i el 6 de setembre i va estar organitzat per l’Associació Professional de Rescat en Accidents de Trànsit. Cal destacar que en la realització de la maniobra ràpida, que consistia a rescatar del vehicle accidentat una víctima inestable en menys de 12 minuts, l’equip de Rubí va quedar en tercera posició. El guanyador global del concurs va ser l’equip de Gandia.

Cadascun dels equips estava integrat per sis bombers: un comandament que coordina i supervisa l’actuació, un sanitari que fa la valoració i la primera atenció a la víctima i quatre membres de l’equip tècnic, que executen les maniobres d’excarceració.

Aquest tipus de concursos, són molt útils per intercanviar metodologies i tècniques de treball, adquirir experiència i complementar la seva formació per continuar millorant la resposta operativa en accidents de trànsit.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Polèmica entre Rubí i Sant Cugat per la ubicació de l’hospital
Deu dones de B Braun Rubí promouen la ciència i la tecnologia a les escoles
Seguiment desigual de la vaga general convocada pel judici
Dispositiu policial a la zona d’oci de Sant Cugat
Troben una nova plantació de marihuana a Rubí
L’AUP vol reconvertir l’antic camp de golf en un parc