Prop d’una seixantena d’equips participaran en el 3r Torneig de Bàsquet Ciutat de Rubí
Esports | 13 de setembre de 2018

REDACCIÓ
El CEB Sant Jordi ja ho té tot a punt per a la 3a edició del Torneig de Bàsquet Ciutat de Rubí, que comptarà amb la participació d’una seixantena d’equips, per la qual cosa es disputarà en dues jornades: els dissabtes 15 i 22 de setembre.

El torneig arrencarà aquest dissabte al pavelló municipal La Llana, on es jugaran els partits de pista gran, és a dir, les categories de Pre-infantil, Infantil, Cadet, Júnior i Sots-21, tant en categoria masculina com femenina. Es disputaran tres partits simultanis des de les 9 fins a les 20 hores. En total, hi haurà 12 hores de competició, 70 partits, 36 equips participants i prop de 400 jugadors i jugadores.

La segona jornada del torneig tindrà lloc dissabte 22 al pavelló de l’escola Montserrat, al carrer Cervantes 75-77, on es jugaran els partits de pista petita, és a dir, les categories de Pre-mini i mini bàsquet.

Des de les 9 a les 20 hores, hi haurà dos partits simultanis. Es disputaran 12 hores de competició, amb 42 partits, 21 equips participants i prop de 250 jugadors i jugadores.

Des del CEB Sant Jordi ressalten que en el conjunt de la competició hi haurà 24 hores de bàsquet, més d’un centenar de partits i prop de 650 jugadors i jugadores, xifres que fan del torneig un esdeveniment esportiu de primer ordre a la ciutat.

Entre els equips participants hi ha el Viladecans, el Sant Pere de Terrassa, el Matadepera, els Salesians de Badalona, Can Colapi de Terrassa, el Sabadell Sud, Castellbisbal, Granollers, Coll, Terrassa, Martinenc, Nou Barris, Prat i Parets.

El torneig compta amb el suport de l’Ajuntament i aquesta edició amb la col·laboració de Leroy Merlin.
Cal recordar que el Sant Jordi organitza anualment des de l’any 2000 un torneig de mini bàsquet, que enguany arribaria a la 18a edició, però des de fa tres anys aquesta competició s’ha inclòs dins del Torneig Ciutat de Rubí, amb participació de totes les categories.
La competició es disputarà la primera jornada a La Llana i la segona a l’escola Montserrat. / Arxiu
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Carrers inundats, esllavissades a la carretera i arbres caiguts, principals conseqüències de les intenses pluges
Comença el muntatge del túnel de llum al carrer Maximí Fornés
Roberto Martín, escollit portaveu de l'agrupació de C's de Rubí
Les obres de rehabilitació del Casino començaran al gener
La ciutat es recupera després del fort episodi de pluges
Seguiment massiu a Rubí la vaga d'estudiants convocada contra el masclisme