El govern diu que La Llana acull jornades de tecnificació d’hoquei línia
Política | 13 de setembre de 2018

REDACCIÓ
Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) va demanar explicacions fa uns dies al govern pel fet que el pavelló de La Llana no estigui adequat per la pràctica de l’hoquei línia, quan s’havia rebut una subvenció de la Generalitat de 900.000 euros per aquesta funció. Les declaracions van arribar després que Rubí es quedés sense ser subseu dels Word Roller Games perquè les dimensions de la pista són massa grans.

Segons el govern, per la construcció del pavelló, l’Ajuntament va rebre una subvenció d’1,2 milions d’euros per la construcció d’un equipament esportiu i una de 900.000 euros vinculada a un acord amb la Federació Catalana de Patinatge per tal que Rubí fos un Centre de Tecnificació d’Hoquei Línia. L’executiu ha explicat que el pavelló, a més de donar servei a entitats esportives de la ciutat, dos dies per setmana desenvolupa activitats del Centre de Tecnificació d’Hoquei Línia. A més, se cedeix puntualment a la federació.

També afirma que la pista compleix les mides reglamentàries de 60x30, les màximes permeses al reglament, i que en el cas dels World Roller Games, ha estat la Federació Internacional de Patinatge i el Comitè Organitzador qui han establert unes mides de 50 x 25 i un paviment plàstic. A més, el govern ha recordat que el projecte del pavelló de La Llana es va executar quan ERC governava a la ciutat amb el PSC.

El Cent Patins disputa les competicions oficials a la pista Francesc Calvo, ja que poc després d’inaugurar-se La Llana va indicar que ni les mides ni el paviment eren adequats per l’hoquei línia.
El pavelló dona serveis a diferents entitats esportives. / Arxiu
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Rubí Forma posa en marxa noves accions formatives per a ocupats
Instal·len una pantalla informativa al teatre La Sala
Sortida cultural del GCMR a la vil·la romana dels Munts, a Altafulla
L'Aplec Sardanista celebra els 20 anys amb les millors cobles de Catalunya
Louisa Raluy: “La meva germana i jo som les úniques directores de circ d’Europa”
Una quinzena d’activitats per gaudir de la tercera Setmana de la Gent Gran