Més de mig miler de persones pedalen a la Bicicletada del Mercat
Esports | 24 de setembre de 2018

REDACCIÓ
Els carrers de la ciutat es van omplir de ciclistes el diumenge per participar en la 20 edició de la Bicicletada del Mercat, una activitat que ja ha esdevingut tot un clàssic de Rubí. La Junta d’Adjudicataris del Mercat va esgotar les inscripcions i 600 persones van sortir des de la plaça Nova del Mercat diumenge al matí. L’itinerari, de 6 km, va anar fins a La Llana, posteriorment el grup va anar cap a l’Antiga Estació i el recorregut va finalitzar al punt de sortida, a la mateixa plaça davant del Mercat. A la pedalada popular hi van assistir moltes famílies, ja que el camí era apte per petits i grans.

Un cop van tornar els 600 ciclistes, els organitzadors van oferir una botifarrada i es van fer sortejos de vals de compra. A més, també es va instal·lar una zona infantil per als més petits amb atraccions inflables. Enguany, la Bicicletada del Mercat ha coincidit amb la Setmana de la Mobilitat Sostenible, impulsada per l’Ajuntament.
600 ciclistes, petits i grans, van participar en la clàssica Bicicletada del Mercat. / J.A. Montoya
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
L’Ajuntament presenta el programa de Festa Major amb prop de 200 activitats
Ana M. Martínez és reelegida alcaldessa de Rubí pel mandat 2019-2023
Rubí Acull i Rubí Solidari impulsen un acte a la ciutat coincidint amb el Dia Mundial del Refugiat
Voluntat de diàleg i consens: el compromís dels grups municipals pel nou mandat
Poca emotivitat i els agraïments habituals en la darrera sessió plenaria del mandat
Les àrees de Personal i de Projecció de la Ciutat, Cultura i Esports, i el servei de Manteniment de les Urbanitzacions, entre les novetats del cartipàs municipal