L’Ajuntament dona suport als treballadors d’Ipagsa, on es preveuen una seixantena d’acomiadaments
Economia | 25 de setembre de 2018

REDACCIÓ
Representants de tots els grups municipals a l’Ajuntament de Rubí s’han trobat aquest dilluns amb els representants del comitè d’empresa d’Ipagsa en el marc d’una junta de portaveus extraordinària que s’ha celebrat a la sala de plens de l’Ajuntament.

Els representants dels treballadors han explicat als representants municipals la seva situació després de l’adquisició de l’empresa per part de la multinacional Agfa que podria implicar l’acomiadament de 60 persones, la meitat de la plantilla actual, ja que la compra suposa eliminar les dues línies producció de la fàbrica de Rubí. Segons els treballadors, l’empresa ja va acomiadar 20 persones el mes de maig per causes econòmiques.

Durant la trobada, el consistori ha traslladat el suport de l’administració als treballadors afectats i ha avançat la creació d’un dispositiu d’atenció específic des del Rubí Forma per atendre les necessitats de les persones que es puguin quedar sense feina.

“Compartim la preocupació dels treballadors i treballadores i donarem tot el suport possible a la plantilla malgrat les poques competències municipals. Ens posem a la seva disposició per a tot allò que puguin necessitar”, ha assenyalat l’alcaldessa, Ana M. Martínez.
La junta de portaveus s’ha trobat amb els representants de la plantilla d’Ipagsa. / Cedida
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Festa de la tardor a l’edifici Ressò de Sant Muç
“El carrer Puigmal s’enfonsa davant la passivitat de l’Ajuntament”
Es pintarà un banc ‘trans’ a Salvador Allende per homenatjar Alan Montoliu
Rubí es planteja formar part de l’Àrea Metropolitana de Barcelona
Gracia Pérez publica ‘El tapiz de un tiempo’
El Moviment per unes pensions dignes reconeix alguns avanços, però no desistirà en les seves reivindicacions