L’Ajuntament dona suport als treballadors d’Ipagsa, on es preveuen una seixantena d’acomiadaments
Economia | 25 de setembre de 2018

REDACCIÓ
Representants de tots els grups municipals a l’Ajuntament de Rubí s’han trobat aquest dilluns amb els representants del comitè d’empresa d’Ipagsa en el marc d’una junta de portaveus extraordinària que s’ha celebrat a la sala de plens de l’Ajuntament.

Els representants dels treballadors han explicat als representants municipals la seva situació després de l’adquisició de l’empresa per part de la multinacional Agfa que podria implicar l’acomiadament de 60 persones, la meitat de la plantilla actual, ja que la compra suposa eliminar les dues línies producció de la fàbrica de Rubí. Segons els treballadors, l’empresa ja va acomiadar 20 persones el mes de maig per causes econòmiques.

Durant la trobada, el consistori ha traslladat el suport de l’administració als treballadors afectats i ha avançat la creació d’un dispositiu d’atenció específic des del Rubí Forma per atendre les necessitats de les persones que es puguin quedar sense feina.

“Compartim la preocupació dels treballadors i treballadores i donarem tot el suport possible a la plantilla malgrat les poques competències municipals. Ens posem a la seva disposició per a tot allò que puguin necessitar”, ha assenyalat l’alcaldessa, Ana M. Martínez.
La junta de portaveus s’ha trobat amb els representants de la plantilla d’Ipagsa. / Cedida
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Polèmica entre Rubí i Sant Cugat per la ubicació de l’hospital
Seguiment desigual de la vaga general convocada pel judici
Dispositiu policial a la zona d’oci de Sant Cugat
Troben una nova plantació de marihuana a Rubí
L’AUP vol reconvertir l’antic camp de golf en un parc
Un videoclip de joves rubinencs, segon premi al concurs Hip-Hop per la Pau